Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem sikerül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Ő már nem szűz én viszont igen. És szeretnénk már szexelni. Viszont hiába izgat fel csak egy újja megy be. Annyira szűk vagyok hiába izgulok fel hogy se két újja se a pénisze nem megy be. Teljesen kétségbe vagyok esve. Valaki tudna segíteni? 19/L

2017. márc. 19. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lazulsz el eléggé. De ne az ujjával akarja el venni a szüzességedet
2017. márc. 19. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl feszült vagy ne parázz rá csak engedd el magadat, hangolódjatok egymásra zene illatgyertya masszázs stb egy jó kis előjáték és hidd el sikerülni fog :)
2017. márc. 19. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A felsorolashoz itt fentebb: nedvesseg is legyen! Ha nem vagy eleg nedves legyen sikosito keznel. Vegyetek. S ha egybkicsit feszit akkor tagul, amikor beteszi. Ha erted amire celzok.
2017. márc. 19. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy szűz lány akivel ugyanígy jártam. Annyira szűk volt, hogy bármennyire is felizgattam, hiába csurgott már belőle a nedv, akkor is csak egy ujjam ment be, kettő az istennek nem. Pedig nincs vastag ujjam. A farkam ellenben vastag, így azt esélytelen volt begyömöszölni. A síkosító megoldotta a gondot. Alaposan bekentük magunkat és már benne is voltam 😉
2017. márc. 19. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak saját tapasztalatot tudok mondani.

Én is elég szűk voltam. Meg hát hogyne lennénk ilyenkor szűkek még egy ujjnak is, hát még ott van a szűzhártya!!! A nedvesedéssel nem volt baj, kb a combomon folyt. De én NEM hagytam hogy az ujjaival babráljon ott lent mert tudtam hogy azt nem fogom élvezni. Inkább túlestünk rajta még ha nagyon nehezen is ment meg nagyon fájt.

Sajnos az első az ilyen macerás, de minél nagyobb ügyet csináltok belőle, annál nehezebb lesz. Vegyétek lazán, ha nem megy valami nevessetek rajta, de azért annyira nem nehéz bedugni egy hímvesszőt egy vaginába. Maximum fájdalmas lesz de az első a lányoknál ilyen. Utána meglátjátok hogy nem is volt olyan nagy wasistdas.

De ne legyél kétségbeesve most látom 19 vagy én is akkor vesztettem el :) én véreztem is de tudtam hogy ez ilyen, a többi sokkal jobb lesz. Szóval lehet le fognak szavazni de saját tapasztalatból mondom hogy engedd hogy megtörténjen még ha fáj is. Lehet nem is tudjátok teljesen fájdalommentesen csinálni.

2017. márc. 20. 00:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :)Remélem minden rendben fog menni.
2017. márc. 20. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!