Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerül elmennem. Ez miért lehet?
Ne görcsölj rá.
Meg merd elmondani a barátodnak is ?hogy éppen hol és hogy esik jól,vagy mikor érzed,hogy közel vagy akkor is szólj neki,hogy hogy csinálja.
Magadnak nem szoktad csinálni? Olyankor sikerül elmenni?
Már nem azért, de hüvelyi orgazmusra csak a nők nagyjából 20-30%-a képes. Én 3,5 éve élek szexuális életet, már rengeteg helyszín és póz ki lett próbálva, de szex közben sose mentem el. Ha ujjaz, akkor is csak jó érzés, de semmi egyéb. Viszont ha ujjal vagy szájjal izgatja a csiklómat, akkor mindig sikerül elmennem. Ha magadat ujjaz, úgy elmész? Mert ha úgy sikerül, akkor szex közben is fog. Nagyon kevés ideje vagytok együtt, alig ismeritek egymás testét. Idővel változhat, csak egymásra kell hangolódni. Én például szex közben a csiklómat simogatom, így sikerül elmenni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!