Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem sikerül elmennem. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sikerül elmennem. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Barátommal már mindent próbáltunk,tegnap vesztettem el azelőtt is kényesztettük egymást kézzel,szájjal de egyszer se sikerült eljutnom a csúcsra pedig jól csinálja és már a közelében vagyok de a végén sose sikerül.Pedig egy éjszaka alatt van hogy négyszer is csináljuk.Tegnap már szexeltünk is ami nekem az első volt a harmadik menetnél már éreztem hogy jól esik és már akkor is orgazmus közelben jártam de egyszerűen nem megy.Pedig használunk síkosítót is.Nagyon aggaszt ez a dolog hogy sose sikerül,barátomnak meg akár négyszer is.Mit tehetnék?
2017. febr. 26. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj rá.

Meg merd elmondani a barátodnak is ?hogy éppen hol és hogy esik jól,vagy mikor érzed,hogy közel vagy akkor is szólj neki,hogy hogy csinálja.

Magadnak nem szoktad csinálni? Olyankor sikerül elmenni?

2017. febr. 26. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyenkor szoktam szólni neki hogy ne hagyja abba de pl abban a pózban az elejen nagyon izgató aztán elmegy az a varázs szerintem ez lehet a baj.magamnak szoktam es akkor mindig sikerul
2017. febr. 26. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor váltsatok pózt. Próbáltad már a lovaglást? Ott te tudod irányítani. Tudsz rajta "csúszkálni" így dörzsöli a csiklódat. Tuti sikerül majd.
2017. febr. 26. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de hüvelyi orgazmusra csak a nők nagyjából 20-30%-a képes. Én 3,5 éve élek szexuális életet, már rengeteg helyszín és póz ki lett próbálva, de szex közben sose mentem el. Ha ujjaz, akkor is csak jó érzés, de semmi egyéb. Viszont ha ujjal vagy szájjal izgatja a csiklómat, akkor mindig sikerül elmennem. Ha magadat ujjaz, úgy elmész? Mert ha úgy sikerül, akkor szex közben is fog. Nagyon kevés ideje vagytok együtt, alig ismeritek egymás testét. Idővel változhat, csak egymásra kell hangolódni. Én például szex közben a csiklómat simogatom, így sikerül elmenni.

20N

2017. febr. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!