Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek egymás után több menet is sikerül? Ha igen kb mennyi pihenő után?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 21:52
1/10 anonim válasza:
Nekem nemkell hozzá pihenő, simán mehet a következő :)
2/10 anonim válasza:
Nem sok pihenő kell, pár perc maximum.
3/10 anonim válasza:
Volt, hogy előfordult, akár 5 perc után.
4/10 anonim válasza:
Hát ha igen, akkor 1-2 óra, de egy kezemen megtudom számolni, hogy eddig hányszor volt ilyen... Amúgy 1 nap minimum, magyarul nekem nem igen sikerül. :)
5/10 anonim válasza:
Nekem hosszabb pihenő kell. Elég alaposan kielégít egy. Olyan, mintha egy film után közvetlen még egyet néznék, amikor még épp hogy vége volt az elsőnek. Ilyenkor tele vagyok még az elsővel.
6/10 anonim válasza:
Kb 10 perc múlva a második simán mehet de az már eléggé hosszú ,harmadik az ritkán sikerül ,begorcsol már mindenem :))
8/10 anonim válasza:
Változó, van, hogy 2-3 perc, van, hogy kell 10-15 is.
Aztán a harmadikhoz már több idő.
9/10 anonim válasza:
Regebben ment piheno nelkul akar tobb is egyre hosszabb menetekel, ma mar viszont egy utan "lefaradok" es felora-ora biztosan kellene, hogy ujra sikeruljon :D
20F
10/10 Deflohelp válasza:
Huszonéves koromban volt egy foci VB, szexeltünk az első meccs előtt,
aztán a szünetben, utána a két meccs között és végül a másik
meccs után is.
Ez volt a tv-nézés jótékony hatása.
Sajnos már nagyon régen történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!