Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! A lányok csak házasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A lányok csak házasság után szexelhetnek? /L

Figyelt kérdés
Van olyan fiú/férfi,aki úgy gondolja,hogy a lányoknak várni kellene-szüzességük elvesztésével- a házasságig? Addig "tisztának" maradni,és csak a férjüknek odaadni magukat? Bár régi/maradi felfogás,kíváncsi vagyok vannak-e még olyanok,akik ezt pártolják.

2017. márc. 19. 06:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Ez a legnagyobb hülyeség. Aztán meg azon megy a sopánkodás, hogy "Óh, nem akar a feleség szexelni, biztos prűd".

Nem prűd, csak sose volt alkalma megtanulni szexelni, ezért nem is nagyon vágyik rá.

Otthon az udvarban biciklizve nem lehet megtanulni downhillezni. Persze ez is kultúra függő, valakinek bőven elég az udvarban körbe-körbe karikázni, meg a másfél perces menet az ágyban.

védekezz.

2017. márc. 19. 09:08
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a világ legnagyobb hülyesége ez.

Pont addíg tartana a kapcsolatunk amíg ezt megtudom...

Fiatal vagyok, had éljem már ki magam, és had szexelhessek, ahhoz meg ugyebár lány is kell.

2017. márc. 19. 09:24
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Igen, én így gondolom-.
2017. márc. 19. 09:51
 14/18 anonim ***** válasza:
18%

Én nem jönnék össze olyan nővel, aki nem szűz. Inkább maradok egyedül, mint hogy egy nem-szűz nővel legyek.

Ennek viszont nincs köze a házassághoz, mert mára már semmi értelme nincsen a házasságnak. Mivel nem "párt" keresek, ezért nem tervezem, hogy szakítok egy ilyen nővel, úgyhogy a szex teljes mértékben belefér, mikor eljön az ideje. Sőt, kifezetten tetszene, ha nem hamar szexelnénk, mert így később sokkal nagyobb "varázsa" lenne. :) Azt az időt pedig úgyis kivárnám, ha egy számomra értékes nőről van szó.

21/F

2017. márc. 19. 10:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ugye nem voltál még nővel? Majd ha leszel,meg fog változni a véleményed
2017. márc. 19. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, házasságig várni hülyeség. Viszont szeretnék olyan lányt elvenni, akinek én vettem el a szüzességét.
2017. márc. 19. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
27%

Voltam már nővel, és éppen azért írtam, amit írtam.

2017. márc. 19. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, ha a partnerem is tapasztalt, mint ahogy én is az vagyok. Csak így tudja ugyanis értékelni azt, amit nyújtani tudok. Ha nincs viszonyítási alapja, akkor nem azért választ engem, mert én vagyok számára a legjobb, hanem mert ezt dobta a gép. Ha van tapasztalata és mégis velem akarja leélni az életét, az már jelent valamit.
2017. márc. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!