Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lányok csak házasság után szexelhetnek? /L
Ez a legnagyobb hülyeség. Aztán meg azon megy a sopánkodás, hogy "Óh, nem akar a feleség szexelni, biztos prűd".
Nem prűd, csak sose volt alkalma megtanulni szexelni, ezért nem is nagyon vágyik rá.
Otthon az udvarban biciklizve nem lehet megtanulni downhillezni. Persze ez is kultúra függő, valakinek bőven elég az udvarban körbe-körbe karikázni, meg a másfél perces menet az ágyban.
védekezz.
Szerintem a világ legnagyobb hülyesége ez.
Pont addíg tartana a kapcsolatunk amíg ezt megtudom...
Fiatal vagyok, had éljem már ki magam, és had szexelhessek, ahhoz meg ugyebár lány is kell.
Én nem jönnék össze olyan nővel, aki nem szűz. Inkább maradok egyedül, mint hogy egy nem-szűz nővel legyek.
Ennek viszont nincs köze a házassághoz, mert mára már semmi értelme nincsen a házasságnak. Mivel nem "párt" keresek, ezért nem tervezem, hogy szakítok egy ilyen nővel, úgyhogy a szex teljes mértékben belefér, mikor eljön az ideje. Sőt, kifezetten tetszene, ha nem hamar szexelnénk, mert így később sokkal nagyobb "varázsa" lenne. :) Azt az időt pedig úgyis kivárnám, ha egy számomra értékes nőről van szó.
21/F
Voltam már nővel, és éppen azért írtam, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!