Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen afgán lánnyal járni? Szexelhetnek házasság előtt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy afgán lány de mielőtt elhivnám tudni szeretném mennyi férne bele egy kapcsolatba neki. Bármi tapasztalat?2014. szept. 2. 11:53
1/6 SullaFelix89 válasza:
Amszterdamban van pár Afgán származású hivatásos szerintem ők nem házasok...:)
2/6 anonim válasza:
Persze, szexelnek...utána pedig meghalnak...hacsaknem Te veszed el őket, azonnal! Ja és ha már családtag vagy akkor készülj fel, hogy legalább egyszer kell majd dinamittal a mellkasodon plázákban és egyéb mocskos kapitalista intézményekben...khmm...műveletet végrehajtanod...
3/6 anonim válasza:
Nem az Afgánoknál elterjedt fogamzásgátlási mód az anális szex? Mintha olvastam volna valahol ...
4/6 anonim válasza:
hivd el egy pizzára és megbeszélitek ezt ott ha megkérdi mért kérdezed.akkor mond hogy szûz vagy és te is várni akarsz
ha meg nem igy van akkor már mehet is a móka.........
5/6 anonim válasza:
Lehet szexelni házasság előtt, de a vallási előírások értelmében az apja és 7 fiútestvére megöli a lányt, Téged pedig kiherélnek, és háziszolga leszel náluk életed végéig.
6/6 anonim válasza:
Egyszer egy arab lány rám nyomult nagyon. Kikérdeztem, hogy azért náluk miképpen is zajlik ez. Mosolygott. Azt mondta, hogy nyugodjak meg, az arab lányok nagy többsége éppen úgy ismerkedik és szexel már tini korban, mint az európaiak. A hormonoknak nem lehet parancsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!