Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc-negyven felett, mivel dobjátok fel az
intim-életeteket, mennyi extrát csempésztek a szürke
mindennapokba?
Figyelt kérdés
Nők, férfiak válaszára egyaránt kíváncsi vagyok!
Megszoktátok lepni párotokat új ötletekkel? Milyenekkel sikerült eddig? Mit szeretnétek még megvalósítani?
Mire vágytok titokban, amit eddig nem sikerült megvalósítani?
Miért kellene feldobni, azt ami így is prímán működik? :-D :-P
Persze, hogy szoktak új ötletek lenni, de az hozzá tartozik a normál szexhez, hogy mindig kitalálunk egy pózt, helyszínt, veszünk egy új játékszert, stb. Ezek nem feldobások, hanem a normalitás.
Ami eszünkbe jut azt megvalósítjuk, nincsenek tabuk és titkos vágyak, amit kívánunk, azt megtesszük.
42/F
2017. febr. 28. 11:54
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Eddig nem volt szükség feldobásra. Erre a kis időre meg már minek? :-))
58F
2017. febr. 28. 14:13
3/7 anonim válasza:
Mar huszonevesen is ra fert volna egy kis feldobas...
Ez nem kor fuggo hanem kinek mekkora szerencseje van a szexben , parszerzesben stb.
Nekem egyikben sem volt ezert a hobbijaimba temetkezem.
2017. febr. 28. 14:32
4/7 anonim válasza:
2 pici gyerek mellett jó ha van 1 héten egy alkalmunk egymásra. Nemhogy feldobni... 37F
2017. febr. 28. 17:21
5/7 anonim válasza:
#4: A gyerek csak kifogás :-P Nekem is van három és meg lehet oldani mellettük is (#1-es voltam)
2017. febr. 28. 18:33
6/7 Joe.38 válasza:
Az élethez is szerencse kell. Partnerhoz is. Talán partnerhez jobban. Egy kor felett meg pláne . Tehát ha megfelelőt sodor az ember mellé azaz a nő a mai libsi világban nem feminista élharcos akkor nem.mell feldobni mert jó szinte mindig , végig. Ha meg femin okoskodó akkor az nem is tudod frldobni , hisz férfiként te lettél a kiszolgaló. Azaz a női fejfájas meg a szeszélyt nem.tudod feldobni hisz nem megbeszéles van csak kiszolgálas a részedről főleg azzal , hogy kussolni kell az ilyen nő mellett. Ezt azért említem mert fejlett nyugaton ez a nő típus van jelen úgy 99 % - ban. Azaz ritka az a nő mint a fehér holló aki felveszi szereti a magas tűsarkút , kifesti körmét porosra azaz ápot combfixes és ember is emellett azaz el is mosogat és eléd rak egy húslevest és nem fejfájós oda adja popiját is nyűg nélkül amikor neked kell. Ma a nők pénzt akarnak sokat de érte nem ad semmit. Így rengeteg egyedül siránkozik. De ha van valaki mellette az épp nem jó. Keres másikat. És ez így megy 18 éves korától mondjuk 48 éves koráig. Ez a típus ma az uralkodó a többség. Ma csöndes oda adót nem nagyon talalsz. Így a feldobás ennek fènyében értelmezhetetlen.
2017. márc. 9. 06:41
7/7 anonim válasza:
5-ös: attól függ mekkorák és hogy alszanak. Nálunk 1,5 és 3 évesek és keveset alszanak és későn. Így azért nem olyan egyszerű. 4-es voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!