Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéztem a szürke ötven árnyalatát, majd a 2. részét, s ennek hatására szétnéztem különböző bdsm fórumokon, társkereső oldalakon hogyan tovább?
Nagyon izgató amit láttam, és nagyon szívesen kipróbálnám magam,mint alávetett.
Hogyan tovább?
Először szerintem azt kéne tisztáznod magadban, hogy ez most csak fellángolás, mint amikor a twilight után mindenki vámpír akart lenni vagy tényleg érdekel.
Ha azért érdekel, mert tetszett a film és ahogyan a pasi viselkedett, akkor a fórumozás után nagy eséllyel ki fogsz ábrándulni, mert ott nem úgy fognak viselkedni veled a pasik.
De próbálkozz, olvass és kérdezz olyanokat, akik ezt csinálják, ha nő vagy, akkor úgy is sokan fognak keresni. Aztán "meglátod", hogy mi a felhozatal, ha pedig neked az megfelel, akkor vágj bele.
Köszönöm első.
Ha fellángolás is,akkor is szeretném kipróbálni.
Vámpír nem akarok lenni,ahhoz már "túl öreg vagyok" :d
Egyszerűen tetszett és izgatott, és kíváncsi vagyok milyen a valóságban,mert tisztában vagyok azzal,hogy az csak egy film.
Olyan mintha most jöttem volna ki a víz alól, és tudom merre menjek. Persze lehet,hogy fellángolás,hogy az újdonság varázsa,de akkor is kíváncsi vagyok.
Kértem már ezt azt a partnereimtől jóval a film megnézése előtt is,de azt hiszem most egy kicsit tovább mennék.
néztem azokat is :)
még mindig bejön a téma...
Először is szerintem felejtsd el a szürke ötvenet. A filmben kb annyi BDSM van, mint uborka salátában csokoládé. Na jó, annál egy picit több. Erősen fogalmazva csak a 2. részben, amikor a Christian találkozik a volt szubjával és a D/s jele mutatkozik.
Ha a BDSM érdekel, akkor egyebkent tudok adni egy tippet,hogy még mit olvass el (rövid, érdekes, hasznos).
Írj üzenetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!