Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok csajok arcára ráélvezni! Elég sok spermám szokott lenni és akár 10-szer is tudok lőni! Lányok, akik szeretitek, hogyha arcotokra élveznek! Mi a jobb, ha kevés sperma megy az arcotokra vagy ha teljesen beteríti az arcotokat a sok "anyag"?
Kedves zizi35 !
Te viszont biztosan gyönyörű lehetsz hiszen az ezoteria téged "széppé" tett :D !!!
De ki kell ábrándítsalak fiatal vagyok a koromhoz képest is, mert én sportolok rendszeresen és szeretek élni !!!
Ugyanígy szeretem, SŐT imádom a szép lányokat !!!
Tehát NEM egy aberált vén ..... vagyok !!!
"Kedves" Katzper !!!
Te biztosan tapasztalatból beszél :):) !!!
Neked biztos az arcodra szokták a dutyi társaid !!! EGÉSZSÉGEDRE !!!
Azt nem értettem soha sem, hogy miért vannak olyan hozzád és az utánad szóló "szép" lelkű bioenergiás kreténekhez hasonló egyedek, akiknek más örömük nincs (ÉS NEM IS LESZ AZ ÉLETBEN !!!), mint másokat leszólni, meg lehurrogni és KÖTEKEDNI !!!!!
SZÁNALMAS KIS "EMBERI LÉNY" LEHETSZ TE IS A zizi35 EZO MÓKUSSAL EGYÜTT !!!
Kedves 30-ik, kedves 27/N !
Örülök, hogy Téged is izgat ez a dolog ! :)
Szerencsés lehetett az exed :) !
És annak meg még jobban örülök, hogy a sűrűbb anyagot jobban szereted, mint a vízszerűt !!!
Köszönjük Emese !
Ha veszekedni akarsz, meg provokálni rossz helyen jársz Te kis..... !
A szegényes fantáziádra bízom hogy milyen jelzőt helyettesítenél be oda ! És szoktam sportolni, de nekem NEM ABBÓL ÁLL A SPORT, HOGY MÁSOKAT PROVOKÁLJAK !
Szóval másokkal szórakozz !!! Jó !!!!
Én imádom ha az arcomra élveznek! felőlem bárhova élvezhetnek az egész testemen mert mindenhol szeretem, azt meg főleg hogyha már olyan sok cucc ment az arcomra hogy lefolyik a mellemre és a hasamra :)
18/L
Kedves #35. ez igen !
#36.-nak meg nagyon igaza van. Csodálatos látvány egy szép lány arcára élvezni !
Az bizony!
Azt én is szeretem csinálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!