Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok csajok arcára ráélvezni! Elég sok spermám szokott lenni és akár 10-szer is tudok lőni! Lányok, akik szeretitek, hogyha arcotokra élveznek! Mi a jobb, ha kevés sperma megy az arcotokra vagy ha teljesen beteríti az arcotokat a sok "anyag"?
#22-es: Ha-ha-ha-...... :) :D
Egészségetekre !!!
Szia #24-es !
Neked is csak azt tudom írni, hogy azt, hogy hajra, meg az egész arcra véletlenül se menjen elég nehéz kivitelezni, mert azért az belátható gondolom, hogy irányítani, meg tudni előre, hogy most pontosan merre fog menni, meg mennyi jön azt NEM lehet !
De annak örülök, hogy nem áll Tőled távol ez a dolog ! ;)
Szia Anna Trn !
És azt nem próbáltad még ki vagy nem is próbálnád ki, hogy arcodra élvezzenek ?
Már félre ne érts az nagyon jó, hogy szereted lenyelni is !
Én bárhova szeretem, ha megy, csak közvetlenül a szememe ne. :) Baromi izgató nekem is, ha a srácon látom, mennyire élvezi. Ez kicsit már bensőségesebb kapcsolatot feltételez azért szerintem. Egy futó kalandnál még nem engedném meg, hogy hajpakolást adjanak... :D
De az exem pl imádta összekenni a hajam, és nagyon örült, mikor mondtam, hogy mehet akárhova. Mondjuk a cicimen szerettem a legjobban. :)
A sok anyag jobb, mint a vízszerű semmi. ;)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!