Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádok csajok arcára ráélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádok csajok arcára ráélvezni! Elég sok spermám szokott lenni és akár 10-szer is tudok lőni! Lányok, akik szeretitek, hogyha arcotokra élveznek! Mi a jobb, ha kevés sperma megy az arcotokra vagy ha teljesen beteríti az arcotokat a sok "anyag"?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekelnek a válaszaitok! Negatív válaszok miatt sem fogok senkit lepontozni vagy sértegetni! (Nem kell mindenkinek azt szeretni, amit én!) Kort is írjatok, ha lehet!

2017. márc. 17. 19:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, ha az arcomra élvez a párom, inkább a hasamra vagy a mellemre.
2017. márc. 24. 16:38
 22/38 anonim ***** válasza:
83%
Èn 38-szor szoktam lőni naponta,ha az asszony már nem látszik ki belőle akkor megy a tapètára,függőnyre,levesbe,vagy amerre járok mindenhova spriccelek egy kicsit,hát ez már csak igy mükődik..😂😂
2017. márc. 24. 16:40
 23/38 A kérdező kommentje:

#22-es: Ha-ha-ha-...... :) :D

Egészségetekre !!!

2017. márc. 24. 16:43
 24/38 anonim ***** válasza:
Tőlem akárhova élvezhet, az arcomra is de ha már oda megy, akkor ne terítse be az egész fejemet, max egy kicsit
2017. márc. 24. 16:47
 25/38 A kérdező kommentje:

Szia #24-es !

Neked is csak azt tudom írni, hogy azt, hogy hajra, meg az egész arcra véletlenül se menjen elég nehéz kivitelezni, mert azért az belátható gondolom, hogy irányítani, meg tudni előre, hogy most pontosan merre fog menni, meg mennyi jön azt NEM lehet !

De annak örülök, hogy nem áll Tőled távol ez a dolog ! ;)

2017. márc. 24. 16:52
 26/38 Anna Trn válasza:
100%
Én leginkább lenyelni Szeretem ;) 19L
2017. ápr. 1. 19:09
 27/38 A kérdező kommentje:

Szia Anna Trn !

És azt nem próbáltad még ki vagy nem is próbálnád ki, hogy arcodra élvezzenek ?

Már félre ne érts az nagyon jó, hogy szereted lenyelni is !

2017. ápr. 6. 08:05
 28/38 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező, te hova szeretnéd, hogy neked hova menjen? Ha mondjuk sitten lennél
2017. ápr. 27. 17:24
 29/38 anonim ***** válasza:
saját bioenergiádat pazarolod. elég csúnya és öreg lehetsz a korodhoz képest.
2017. ápr. 30. 17:22
 30/38 anonim ***** válasza:

Én bárhova szeretem, ha megy, csak közvetlenül a szememe ne. :) Baromi izgató nekem is, ha a srácon látom, mennyire élvezi. Ez kicsit már bensőségesebb kapcsolatot feltételez azért szerintem. Egy futó kalandnál még nem engedném meg, hogy hajpakolást adjanak... :D

De az exem pl imádta összekenni a hajam, és nagyon örült, mikor mondtam, hogy mehet akárhova. Mondjuk a cicimen szerettem a legjobban. :)

A sok anyag jobb, mint a vízszerű semmi. ;)

27/N

2017. máj. 7. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!