Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádok csajok arcára ráélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádok csajok arcára ráélvezni! Elég sok spermám szokott lenni és akár 10-szer is tudok lőni! Lányok, akik szeretitek, hogyha arcotokra élveznek! Mi a jobb, ha kevés sperma megy az arcotokra vagy ha teljesen beteríti az arcotokat a sok "anyag"?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekelnek a válaszaitok! Negatív válaszok miatt sem fogok senkit lepontozni vagy sértegetni! (Nem kell mindenkinek azt szeretni, amit én!) Kort is írjatok, ha lehet!

2017. márc. 17. 19:16
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es ha rendesen felvagyok "pörögve" simán szokott jönni annyi :P !!

De neked is csak azt írom, hogy nem muszáj elhinni ! Különösebben nem érdekel !!

2017. márc. 19. 19:10
 12/38 anonim ***** válasza:
95%
Én is szeretem, ha beboritja az arcom, akár a hajamra is megy, vagy épp lefolyik a melleimre :-)
2017. márc. 20. 23:07
 13/38 A kérdező kommentje:

Kedves #12-es ! VÉGRE ! Örülök neki, hogy vannak azért olyan lányok is, akik ilyen pozitívan állnak hozzá ehhez ! :)

És szoktad ezt élvezni ? Mármint ha megy mindenhova ? ;)

2017. márc. 24. 15:44
 14/38 anonim ***** válasza:
Jo ha a pasinak sok a spermaja, de arc es haj nalam nem jon be :)
2017. márc. 24. 15:52
 15/38 A kérdező kommentje:

Szia Kedves #14-es !

És akkor Te hova szereted megkapni ?

2017. márc. 24. 15:54
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátom ezt akarná, én benne lennék, mert nagyon tetszene, ha ennyire élvezné. A hajamra viszont nem szeretném, ha menne.

19L

2017. márc. 24. 16:06
 17/38 anonim ***** válasza:
Szaj, cici 14# voltam
2017. márc. 24. 16:08
 18/38 anonim ***** válasza:
33%

Undorító beteg a kérdés is ...és ebbe mi a letfontssagu ?kit érdekel úgy őszintén h más nőt ez izgat e ...ez az a kérdés kategória ami rohadt beteg és kB semmi eletbevagó nincs benne fel tetted azért mert rohadtul unatkozol kB vagy csak h el dicsekedj hogy te 10x elvezel hát kit érdekel úgy őszintén...ha a nőd el viselni akkor el ..de ez a kettőtők dolga gondolom nem erre van ez az oldal

35/f

2017. márc. 24. 16:19
 19/38 A kérdező kommentje:

Szia Kedves #16-os ! De azt azért belátod hogyha nagy erővel megy és sok jön, akkor NEM igazán lehet irányítani, hogy hova is menjen !

Nekem volt olyan (egyesek biztos hitetlenkedni fognak, de akkor is NEM egyszer előfordult !!!), hogy még 2 méterre is ellőttem !!! Szóval egy-egy ilyen lövésnél nem igazán lehet azt elkerülni, hogy hajra ne menjen :) !!!

#17-esnek meg köszönöm a Válaszát ! :)

2017. márc. 24. 16:25
 20/38 A kérdező kommentje:

"Kedves" #18 vagy 38 f !!!

NEM kell elolvasni a kérdést vagy ha már elolvastad, akkor nem kell rá válaszolni és olyanokat sértegetni, akik SZERETIK ezt !!!

Engem és másokat meg speciel egyáltalán NEM ÉRDEKEL a te véleményed !!

Ha nem tűnt volna fel esetleg, akkor elég sok lány írt pozitív hozzá szólást !!! ;)

2017. márc. 24. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!