Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok csajok arcára ráélvezni! Elég sok spermám szokott lenni és akár 10-szer is tudok lőni! Lányok, akik szeretitek, hogyha arcotokra élveznek! Mi a jobb, ha kevés sperma megy az arcotokra vagy ha teljesen beteríti az arcotokat a sok "anyag"?
Kedves #10-es ha rendesen felvagyok "pörögve" simán szokott jönni annyi :P !!
De neked is csak azt írom, hogy nem muszáj elhinni ! Különösebben nem érdekel !!
Kedves #12-es ! VÉGRE ! Örülök neki, hogy vannak azért olyan lányok is, akik ilyen pozitívan állnak hozzá ehhez ! :)
És szoktad ezt élvezni ? Mármint ha megy mindenhova ? ;)
Szia Kedves #14-es !
És akkor Te hova szereted megkapni ?
Ha a barátom ezt akarná, én benne lennék, mert nagyon tetszene, ha ennyire élvezné. A hajamra viszont nem szeretném, ha menne.
19L
Undorító beteg a kérdés is ...és ebbe mi a letfontssagu ?kit érdekel úgy őszintén h más nőt ez izgat e ...ez az a kérdés kategória ami rohadt beteg és kB semmi eletbevagó nincs benne fel tetted azért mert rohadtul unatkozol kB vagy csak h el dicsekedj hogy te 10x elvezel hát kit érdekel úgy őszintén...ha a nőd el viselni akkor el ..de ez a kettőtők dolga gondolom nem erre van ez az oldal
35/f
Szia Kedves #16-os ! De azt azért belátod hogyha nagy erővel megy és sok jön, akkor NEM igazán lehet irányítani, hogy hova is menjen !
Nekem volt olyan (egyesek biztos hitetlenkedni fognak, de akkor is NEM egyszer előfordult !!!), hogy még 2 méterre is ellőttem !!! Szóval egy-egy ilyen lövésnél nem igazán lehet azt elkerülni, hogy hajra ne menjen :) !!!
#17-esnek meg köszönöm a Válaszát ! :)
"Kedves" #18 vagy 38 f !!!
NEM kell elolvasni a kérdést vagy ha már elolvastad, akkor nem kell rá válaszolni és olyanokat sértegetni, akik SZERETIK ezt !!!
Engem és másokat meg speciel egyáltalán NEM ÉRDEKEL a te véleményed !!
Ha nem tűnt volna fel esetleg, akkor elég sok lány írt pozitív hozzá szólást !!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!