Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok sperma, vélemény?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, titeket mennyire zavar vagy izgat fel ha valakinek sok a kilőtt anyag?
Volt már ilyen élményetek? nektek sok van? kort is kérlek!
2015. okt. 24. 01:15
1/12 anonim válasza:
ha jól fel vagyok izgatva és úgy élvezek el akkor elég sok jön. Egyszer megszámoltam és 14x spricceltem egy orgazmusnál :)
2/12 anonim válasza:
Egy fiút szoptam le eddig neki nagyon kevés spermája volt, pedig jó a srác és egy nagy adagra számítottam.
3/12 anonim válasza:
Nem voltam még fiúval, de nem zavarna. Nekem is sok szokott jönni, és spriccelve. Általában 7-10 lövés között van mindig. 20/f passzív
4/12 anonim válasza:
Nekem jó sok van,másét még nem láttam,de nem tudom miért zavarna valakit :D
5/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, sőt.. elismerésnek veszem.:P
21f/bi
6/12 anonim válasza:
nekem sok jon mindig, szeretem ha a partneremnek is sok van
7/12 anonim válasza:
Nekem nem sok jön :( De még nem voltam sráccal. F 24
8/12 anonim válasza:
Imádom! Minél több annál jobb mert úgy tudom hogy igazán jólesett neki amit csináltam :3
Azt imádom a legjobban ha a torkomig lenyomja és ott élvez el...Olyankor mindig érzem ahogy lefolyik szép lassan a meleg spermája :3
21/N
9/12 anonim válasza:
8as válaszoló eltévedtél ez itt b*ziklub :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!