Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálhatok rosszul? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? Vagy ez most kinek a hibája?

Figyelt kérdés

Félnek tőlem a fiúk, amikor szexre kerül a sor. Vagy én nem tudom... Nem titkolom, hogy imádom csinálni (bár inkább csak azzal, akit szeretek), meg van is benne tapasztalatom, és lehet, hogy ez az oka, fogalmam sincs.

De akárhányszor akartunk szexelni valakivel, az első pár alkalommal nem állt fel a srácoknak. Semmitől. Semmire. Annak se, aki szerelmes volt belém, az nyilván kívánt. Ha egyszer nem jött össze, akkor utána meg azért nem, mert azon paráztak, hogy megint nem fog sikerülni. Olyan is gyakran volt, hogy már többször is szexeltünk, de mégis megint becsődölés volt, vagy a szex előtt, vagy a szex közben konyult le, vagy csak simán nem tudott elélvezni.

Engem ez nagyon bánt...

Most épp nincs senkim, de nem szeretném, hogy megint ez legyen!

(Ha ez számít, csak olyanokkal voltam, akiknek én voltam az első)

21/L

2017. márc. 17. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Fura. Nekem annyi kétségem volt(feláll-e, hogy csókoljak, nehogy gyorstüzeljek stb), és úgy paráztam amikor először szexre került a sor, de olyan szexi volt az a lány, hogy nem igazán kellett dolgoznia, hogy felálljon, pedig nálam bezárkózósabb, nehezebben oldódó ember nem sok lehet.

Aztán egyre jobban ment, más lányokkal is. Ha tetszik akkor hozzám se kell érnie hogy készen álljak, maximum második körnél, de legtöbbször akkor se.

30/F

2017. márc. 17. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából ennyiből ez most nem dönthető el... Esetleg keress egy tapasztaltabb srácot!
2017. márc. 17. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Próbálj ki egy nem tizenévest. Mi férfiak talán másképp viselkedünk mint az eddig kezdő fiúcskáid.

39F

2017. márc. 17. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz lenne aztmondani, hogy próbáld ki velem? Mert ilyesmi kizárt hogy előforduljon nálam, és azért énis tapasztalt vagyok :)
2017. márc. 17. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj egy privit ha ismerkednél! 30\F
2018. jan. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!