Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés

1 hónapja hagyott el a barátom. Akkor elkezdtem társaságba járni, ahol minden egyes pasi bepróbálkozik. Nem tudok úgy beszélgetni egy férfival, h ne tenne egy idő után célzást h ő többet szeretne. Még azok is, akikre eddig azt hittem h a barátaim, elkezdtek nyomulni. Ez persze jó érzés is, de fogalmam sincs, h mit sugározhatok, mert én éppen képtelennek érzem magam egy kapcsolatra, még gyászolom az előzőt. Kezd nekem kínossá válni, mert elmegyünk valahova nagyobb társasággal és beszélgetnék valakivel, már előre félek h nehogy kétértelmű legyek félreérthető legyek. De nem tudom h közöljem velük, h bele se gondoljanak, mert nem akarok mindenkinél ezzel nyitni "csak akkor beszélgess velem, ha tudatában vagy h nem akarok kapcsolatot". Ez bután hangozhat, de h éreztessem már az elején, h nem akarok semmit?

21L

2012. jún. 7. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy túl jó nő vagy.
2012. jún. 7. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Én is mindig gondban vagyok azzal, hogy hogy közöljem egy pasival már az elején, hogy szívesen elbeszélgetek vele, de többre ne számítson. Mert azért ciki ezzel nyitni, viszont ha nem tisztázom, azt hiszi, hogy jó úton halad. Ezért egyszerűen csak nem állok szóba senkivel, egyértelműen lerázom őket.
2012. jún. 7. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:

2. az a baj hogy én ezzel a szöveggel nyitok, mégis a 80% kb. azt hiszi nembaj, majd ő megváltoztatja a véleményem.

nem tudom miből gondolják ezt, de eddig nem sikerült.

úgyhogy csak azzal az 1-2 pasival állok szóba, akikről tudom hoy nem hajtanának rám: rokonaim, mondjuk unokatesók, barátom az ovitól így olyan, mintha tesók lennénk, vagy homoszexuális.

21/L

2012. jún. 7. 23:53
 4/6 A kérdező kommentje:
örülök h nem vagyok egyedül a problémámmal. Nekem viszont kell a társaság, és örülök ha mindenféle férfit megismerhetek. De ma konkrétan ketten egyszerre vallottak kvázi szerelmet FB chaten, és elszomorított, mert az egyikről eddig azt hittem h jó haver már fel sem merem hívni h igyunk meg vmit :S
2012. jún. 7. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szívesen beszélgetnék, de így nem nagyon lehet. A FB-on nemrég megtalált egy régi ismerős. Akkor kb. egy társaságba jártunk, alig beszéltünk. Most úgy 10 perc múlva már ott tartottunk, hogy nem akarok-e vele rosszalkodni. Pedig barátnője is van. Se régi, se új ismerőssel nem lehet beszélgetni. Alig van aki ne ide lyukadna ki.
2012. jún. 8. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy az a baj tényleg hogy nem vagyunk bányarémek és a pasiknak nem olyan magasak az igényeik a külsőt illetően mint a lányoknak...
2012. jún. 8. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!