Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyesek megérdemlik a szexet, miközben mások nem?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem arra gondolok, hogy x-nek van lehetősége szexelni, y-nak meg nincs. Akárki, akármikor szexelhet, ha mással nem, prostituáltakkal.

Arra gondolok, hogy vannak, akik a saját tehetségtelenségük miatt soha nem fogják élvezni a szexet, mert bénák benne, impotensek, hamar elmennek és akik gyakorlással sem tudnak fejlődni. Én pl. ilyen vagyok. Miközben mások, akik csalják a feleségüket, barátnőjüket, esetleg lányokat erőszakolnak, élvezik a szexet.

Mit gondoltok, miért van ez? Ki vagy mi döntötte el, hogy pl. én nem érdemlem meg a jó szexet?

Sajnos soha az életben nem lesz jó szexuális életem, így nem marad más: legalább megpróbálom megérteni az egészet. 28 F

(Egyébként a kérdésben a szex szót simán kicserélhetném pl. boldogságra is, ugyanaz a téma...)

2017. márc. 12. 19:02
1 2 3 4
 31/35 Diavolino44 ***** válasza:

A problema nem csak az amit irsz, hanem az egesz hozzaallasod!!

Nana, hogy megcslnak, elhagynak, mert fogyatekosnak erzed magad.

Nekem volt egy 4, egy 5 es egy 3 eves kapcsolatom. Folyamatosan nem tudok szexelni egy percnel tovabb. Megszakitasokkal maximum 3 perc aztan inkabb lelankad akarmit csinalok is. Ennek ellenere egyik csajom sem csalt meg. Kicsit keveseltek az alkalmakat. Ket csajnak sose volt vaginalis orgazmusa, "csak klitoralis" elojateknal. A harmadik lany viszont ugy volt " bedrotozva" ahogy en. Neki is korai magomlese volt, csak lanyba. Nem is elvezte a szexet azzal aki fel oraig "reszelte". Inkabb nem is szexelt azzal a sraccal. 5 perc alatt velem megallasokkal kb. haromszor ment el. S akkor nem szamoltuk, az elojatekot. Szoval csak a megfelelo lanyt kell megtalani.

A masik, ha ugy erzed, fontos. Akkor talald meg a modjat, hogyan old meg a problemat. Picsogni a pun.ik szoktak. Nem te vagy egyedul a tortenelemben akinek ilyen problemaja van. En tobb szaz bar mar lehet ezer folott van az orak szama amit erre a problemara szantam, kulonbozo, technikak, tanitok modszeret probaltam ki. Tobb szaz ezer forintom van benne, de csak azt tudom mi az amiben en elterek a tobbiektol akiknek mas modszerek mukodtek. Szoval egyenlore azt a resz teszem rendben. De tudom, hogy egy nap meg tudom oldani!!

2017. márc. 27. 12:01
 32/35 anonim ***** válasza:
Miket próbáltál ki eddig? Amúgy meg gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
2017. márc. 27. 12:04
 33/35 A kérdező kommentje:

32: mindent kipróbáltam. Orvosok, gyógyszerrk, gyakorlatok, tabletták, kenőcsök. Semmi eredmény.

31: és szerinted hányszor csaltak megva barátnőid az alatt az idő alatt?:) Ha egyáltalán igaz amit írsz... Mert kétlem.

Igyekeztem megoldani, nem ment. Pont te vagy a példa, hogy nem is lehet. Ugyanolyan sz@r vagy mint én, csak te nem akarod beismerni. Hitegeted magad, hazudsz magadnak, azt gondolod értékes vagy, szerethető. Pedig ugyanolyan selejt vagy, mint én.

2017. ápr. 1. 09:27
 34/35 anonim ***** válasza:
#33 persze mert haa nőnek SZERINTED nem jó (ha nem lehet vaginális orgazmusa úgyse a reszelés a lényeg, az utolsó barátnőnek meg leírás szerint így volt jó) automatikusan félrek-r, nem beszélik meg, nem hagyja inkább ot, inkább félrekefél. Ha ilyen a hozzáállásod a nőkről jobb is ha nem vagy velük.
2017. ápr. 1. 13:32
 35/35 anonim ***** válasza:

Rajtad nem lehet segíteni, kasztráltasd magad, az a megoldás...

Mi jogon szarozol le másokat? Irigykedsz, mert másnak volt töke, így megoldást talált.

2017. jún. 12. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!