Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyesek megérdemlik a szexet, miközben mások nem?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem arra gondolok, hogy x-nek van lehetősége szexelni, y-nak meg nincs. Akárki, akármikor szexelhet, ha mással nem, prostituáltakkal.

Arra gondolok, hogy vannak, akik a saját tehetségtelenségük miatt soha nem fogják élvezni a szexet, mert bénák benne, impotensek, hamar elmennek és akik gyakorlással sem tudnak fejlődni. Én pl. ilyen vagyok. Miközben mások, akik csalják a feleségüket, barátnőjüket, esetleg lányokat erőszakolnak, élvezik a szexet.

Mit gondoltok, miért van ez? Ki vagy mi döntötte el, hogy pl. én nem érdemlem meg a jó szexet?

Sajnos soha az életben nem lesz jó szexuális életem, így nem marad más: legalább megpróbálom megérteni az egészet. 28 F

(Egyébként a kérdésben a szex szót simán kicserélhetném pl. boldogságra is, ugyanaz a téma...)

2017. márc. 12. 19:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Verd ki előtte.

Komolyan.

Egyébként meg azért mert az élet nem fair, én is panaszkodhatnék hogy nem lehet hüvelyi orgazmusom meg 4 év után is komoly fájdalmaim vannak 2 menet után, miközben a férjét csaló ribizli össze-vissza élvez de ez van, attól hogy nekem sz-a-r még nem kell hogy ez meghatározza az életem, próbálok más módzsereket keresni.

2017. márc. 12. 22:12
 12/35 A kérdező kommentje:
Magyarul az önámításbamenekülsz.
2017. márc. 12. 22:24
 13/35 anonim ***** válasza:
Te meg az önsajnálatba.
2017. márc. 12. 23:27
 14/35 A kérdező kommentje:

Ha nincs jobb, mit tudok tenni?:)

Nem, nem lehet megoldani mielőtt ezzel jönnél.

2017. márc. 12. 23:45
 15/35 anonim ***** válasza:

Figyi és mi van azzal aki pl qurva ocsmány? Az nem csak, hogy csak prostiktól remélhet szexet, de az élet más területein vagy egyálltalán nem remélhet boldogságot... Vagy komoly kompromiszumokat kell kötnie és kemény munkával esetleg elhitetheti magával, hogy nem olyan rossz az élete.

És még Ő is jobb helyzetben van mint mondjuk egy ritka betegségben szenvedő nyomorék.

És az ember mindig többet akar. Aki nyomorék azt kivánja, hogy bárcsak csúnyácska átlagos ember legyen, a csúnyácska átlgos teljesen átlagos akar lenni, az átlagos pedig jóképű, a jóképű pedig még jóképűbb... S közben mindegyik azt hiszi, ha ezt megkapná, akkor Ő lenne a legboldogabb és nem akarna többet, pedig abban az esetben Ő is jobb akarna lenni.

Ritka aki megvan magával minden tekíntetben elégedve.

Az extrém szép embrek meg nem is értékelik a saját szépségüket és nem értik, hogy aki csúnya annak mis is a baja.

2017. márc. 13. 07:01
 16/35 A kérdező kommentje:

És mi értelme volt ezt leírni?

Biztos van, akinek rosszabb, de vagyok olyan önző, hogy magammal "foglalkozzak".

2017. márc. 13. 11:51
 17/35 anonim ***** válasza:
Ha önző vagy és nem lehet megoldani a problémád akkor minek kérdezel?
2017. márc. 13. 12:57
 18/35 A kérdező kommentje:
Mert szeretném megérteni.
2017. márc. 13. 16:54
 19/35 anonim ***** válasza:

Mert nem mutatod meg magad

.

2017. márc. 16. 12:28
 20/35 anonim ***** válasza:

Tulagyalod. Az a baj. Magadnak generalsz problemat. Hamar elmesz. Nagy ugy, sokan vannak igy vele. Ez a te hatranyod. Birsz utana masikat? Van ujjad? Hat nyelved? Es mondd csak simogatni tudsz- e? Van kitartasod? Fontos annyira a partnered, hogy igy vagy ugy kieleguljon melletted?

Csupa "igened" van? Akkor nincs problema.

2017. márc. 16. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!