Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyesek megérdemlik a szexet, miközben mások nem?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem arra gondolok, hogy x-nek van lehetősége szexelni, y-nak meg nincs. Akárki, akármikor szexelhet, ha mással nem, prostituáltakkal.

Arra gondolok, hogy vannak, akik a saját tehetségtelenségük miatt soha nem fogják élvezni a szexet, mert bénák benne, impotensek, hamar elmennek és akik gyakorlással sem tudnak fejlődni. Én pl. ilyen vagyok. Miközben mások, akik csalják a feleségüket, barátnőjüket, esetleg lányokat erőszakolnak, élvezik a szexet.

Mit gondoltok, miért van ez? Ki vagy mi döntötte el, hogy pl. én nem érdemlem meg a jó szexet?

Sajnos soha az életben nem lesz jó szexuális életem, így nem marad más: legalább megpróbálom megérteni az egészet. 28 F

(Egyébként a kérdésben a szex szót simán kicserélhetném pl. boldogságra is, ugyanaz a téma...)

2017. márc. 12. 19:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Sztem a te dolgaid akaoján meg kéne halnom, nem még pofátlabul szexelni.
2017. márc. 16. 12:34
 22/35 anonim ***** válasza:
Mert szar vagy.
2017. márc. 16. 12:40
 23/35 A kérdező kommentje:

20: aha. Szóval szerinted simogatva neg ujjazva, nyalva élvezetet adni ugyanaz, mint a "klasszikus" módon. Ha nem ismered a problémát, inkább ne írj hülyeséget.

22: ez nem újdonság!;)

2017. márc. 16. 14:02
 24/35 anonim ***** válasza:
Pénz: nem tudtam abban a hotelben foglalni: nemnjõtt
2017. márc. 16. 14:09
 25/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, "Magyarul az önámításbamenekülsz." az mióta önámítás hogy nem ülök hogy JAAAAJ JAAAAJ de rossz nekem, jaj de rossz nekem, másnak jobb fú mocsok tetű haljon meg jaaaaj mi lesz velem mi lesz velem. Hanem mondjuk megpróbálok MEGOLDÁST találni a problémára, néha valamennyire működik is 1-1, kipróbálok dolgokat amik lehet működnek és nem ülök a saját könnyeim tavában magamat sajnáltatva?
2017. márc. 16. 14:21
 26/35 anonim ***** válasza:
Egyébként a többieknek igaza van, csajként ezt simán lehet kompenzálni, ha kézzel-szájjal olyan jó vagy hogy a csaj annyiszor elmegy hogy a saját nevét se tudja senkit nem fog meghatni ha gyorstüzelő vagy mert még mindig jobb mint akinek 2 óráig megy a ki-be-ki-b és kb ennyit tud, ebben úgy 30 perc múlva nincs sok élvezet.
2017. márc. 16. 14:24
 27/35 anonim ***** válasza:

*csajoknál ezt simán lehet kompenzálni.

Megvan mikor egy mondatot elkezdesz de helyette teljesen mást rakottkrumpli?

2017. márc. 16. 14:25
 28/35 A kérdező kommentje:

25: önámítás, mert nem, illetve alig fejlődsz, miközben abban hiszel, hogy mégis. Becsapod magad.

26: persze. De azt azért tudod, hogy a nőknek a legfontosabb a b@s.zás? Oké, lehet nyalni, meg ujjazni, de ha nincs kemény kef.élé.s, előbb-utóbb úgy is megcsalnak/dobnak - és inkább előbb!:)

2017. márc. 16. 18:04
 29/35 anonim ***** válasza:

#28 nekem pl nem annyira fontos mert nem tudok vaginális úton elélvezni szóval a sima b@-zás nekem nem sok élvezettel jár, akkor már inkább egy pasi akitől legalább el tudok élvezni.

Tudom hogy nem épp a rák ellenszerét találtam meg de attól még haladok a megoldás felé, lehet hogy lassan de pont annyira hogy most már pl tudom hogy ez egy kezelhető probléma csak nem mindenkinek működik ugyan az, attól hogy még nem találtam meg nincs értelme begubóznom és anonim kérdező oldalakon sírnom hogy milyen rossz az életem mert tudok rajta változtatni.

Tudod, ha bajod van és rágódsz rajta. Tudsz valamit csinálni ellene? Igen? Akkor mi értelme rágódni? Nem? Akkor is mi értelme rágódni.

Az egyhelyben ülés és sírás soha nem vitte még előbbre az emberiséget.

2017. márc. 16. 19:44
 30/35 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem egy helyben ültem, hanem sok mindent kipróbáltam. Semmi eredménnyel. Levontam a következtetéseket, ezért tartok itt. Mert ezt érdemlem, csak nem tudom, miért.
2017. márc. 16. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!