Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha a párotokkal aludnátok és úgy keltene titeket fel, hogy a péniszét a szátokhoz teszi, esetleg arcotokra vagy más testrészetekre élvez?
Tehát együtt alszotok a párotokkal, szex is volt, meztelenül vagytok ( bár nem számít ), de alszotok, és a férfi míg alszotok, a péniszét az ajkaitokhoz rakja?
Ez esetben hogy reagálnátok?
Illetve a másik esetben hogy reagálnátok, ha pl míg alszotok, a melletekre vagy hátatokra élvezne?
Leírnátok külön-külön a két esetre hogy mit tennétek ilyenkor?
Történt már ilyen nem kell ügyet csinálni belőle ha van kedvem akkor szex lesz belőle.
48/N
előfordult egyszer, h álmomban az arcomra verte, elvileg felébredtem rá, de aztán aludtam tovább
aztán hajnalban arra felébredni h beborítja az arcomat a megszáradt "cucc", szemem teljesen összeragadva és az erős szag, hát elég sz . rr volt
de nem csináltam belőle nagy problémát kimentem lemostam
másnap azért nem mondom h nem kértem rajta számon a dolgot.. kapott egy kis "büntit".. de semmi extra
én ezt nem tartom annyira gáznak mint mások..
Ha kózvetlen ébredés előtt csinálja az izgató tud lenni.
Habeltelik néhány perc az már kicsit problémás.
Arrol nem beszélve hogy a hideg sperma irto gusztustalan az csak frissen melegen jó.
És inkább ìgy ébresszen mint lepisilve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!