Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha a párotokkal aludnátok és úgy keltene titeket fel, hogy a péniszét a szátokhoz teszi, esetleg arcotokra vagy más testrészetekre élvez?
Tehát együtt alszotok a párotokkal, szex is volt, meztelenül vagytok ( bár nem számít ), de alszotok, és a férfi míg alszotok, a péniszét az ajkaitokhoz rakja?
Ez esetben hogy reagálnátok?
Illetve a másik esetben hogy reagálnátok, ha pl míg alszotok, a melletekre vagy hátatokra élvezne?
Leírnátok külön-külön a két esetre hogy mit tennétek ilyenkor?
Nem tetszene. Lehet szebben is jelezni, ha szexelni szeretne.
Reggelente kell nekem 10 perc, hogy felébredjek rendesen, addig várjon. De aztán mehet! ;)
# 10
Simán csak egy zacskóba, és onnan fecskendővel spriccelném az arcára. Miért ne lehetne nekem meg ez a fétisem?
# 15
Nem szokott utánam jönni a fürdőszobába.
Már csak azért se örülnék mert páromnak kell 1-2 óra amíg újra "harcképes" lesz szóval szemétség csak a fináléra felkelteni :D
Olyan már sokszor volt hogy arra ébredtem hogy tapizik vagy nyalogat, volt egy menet aztán aludtunk tovább.
Agyonütném, de helyből.
Nem egy szextárgy vagyok, akivel azt csinál, amit akar, és ne is nézzen annak.
Okés, hogy szívesen veszem a számba bármikor, de ezt ne.
Gondolom te sem élveznéd, ha arra kelnél, hogy az arcodon ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!