Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a párom a 2 éves kapcsolatunk alatt legalább 3 nővel lefeküdt. Ti erre hogyan reagálnátok?
Nekem hasonló volt az egyik párkapcsolatom. 4 évig tartott. Az elsőre én jöttem rá. Nagyon rosszul esett, de túl tettem magam rajta, mert azt mondta, hogy egyszeri dolog volt. És egyébként tényleg túl akartam és tudtam lépni rajta. A másodikat ő maga vallotta be, mert azt mondta, hogy nem akarja, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk, inkább őszinte velem, megbánta. Ekkor 2 hónapig külön éltünk, mert ez már jobban lesújtott.
És utána megtette harmadszor, amire szintén én jöttem rá, nem akarta beismerni, még tagadta is először, amikor mondtam neki. Ez volt az utolsó (?).
Egyébként valóban nem tudom, hogy hányszor hány nővel volt viszonya. Képes voltam 2x megbocsájtani, de harmadszor már nem. Igazából azért nem, mert érdekes volt, hogy amikor másodszor megtette valahogy úgy éreztem rajta amikor bevallotta, hogy tényleg felfogta ennek a súlyát és többé nem teszi meg. Hát nem így lett!
Én ettől függetlenül egy percig sem hittem, hogy minden férfi ilyen lenne! Egyszerűen nekem akkor sikerült egy ilyet kifognom. Az önbecsülésemnek sem ártott, mert tudom, hogy a legtöbb férfi boldog lenne egy olyan nővel, mint én vagyok. Egyedül azt sajnálom, hogy 4 évem ment el rá, egy igazi bunkó, izomagyú k*csögre :)
Már nem szereted,ez egy kegyes hazugság.
Nem fog fájni neki sem,szerintem.
Mindenképp vess véget a kapcsolatnak egy igazi tahó par.szt ne haragudj de ez a véleményem, az meg hogy amikor ott vagy és akkor is ilyeneket mond hát inkább nem kommentálnám.
Találkozzatok, mond el miért szakitasz és kész ne akarj válaszokat, ne akard rendbe hozni.
Nem érdemel meg, lépj túl és találsz majd egy olyan pasit aki megbecsül.
Én azt mondom ezt egyszer meg lehet bocsátani, de többször már nem. Ha pedig folyamatosan csalnak, azt végképp nem, pláne úgy, hogy buliban összeszedett kitudja kikkel. Ott már azért a saját testi egészséged is kockán forog szerintem, vagy legalábbis nem árt erre is gondolni.
Ha ilyen, tényleg mindenkit megd*gna és meg is dug, ha hagyja magát az alany, akkor vállalja fel, hogy ő ilyen és nyitott kapcsolatban akar élni, én pedig hagy döntsem el, hogy kell-e ez így nekem.
Egyébként nem írnék levelet. Találkoznék vele, azt mondanám neki, hogy nála alszok. Este összebújnék vele (ha jó a szex, még szexelnék is vele egy utolsót :D) és egy romantikus pillanatban elmondanám neki mennyire őszintén szeretem őt (még ha ez már nem is így lenne) és édibédi búgó hangon megkérdezném, hogy én vagyok-e az egyetlen és kizárólagos, képes lenne-e megcsalni? Lépett e félre valaha is, akár más mellett, akár melletted?
A helyedben nagyon kíváncsi lennék a válaszára és ha pofátlanul a képedbe hazudik, az dupla ok, hogy felfedd a titkod és azonnal kiverd a balhét, majd lelépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!