Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a párom a 2 éves kapcsolatunk alatt legalább 3 nővel lefeküdt. Ti erre hogyan reagálnátok?
Sajnálom, látszik, hogy te lelkis vagy.
". A kapcsolatunk alatt többször beszélt ilyenekről, főleg haverjaival (hiába voltam ott), hogy ő minden szép nőt megdugna, ha tehetné, ez szarul is esett, de gondoltam sajnos ezzel minden pasi így van"
Nem, nem minden pasi ilyen, pláne nem hangoztat is ilyeneket. Van akinek tökéletesen elég a párja szexuálisan, hidd el. Kifogtál egy ilyet, ez van.
Az ilyen elejtésekre figyelj, igenis legyen önbizalmad, és ha neked 1) valami szarul esik, 2) te sem játszol be olyat a párod előtt, pláne nem többször, hogy pl kikkel feküdnél le, akkor hidd el, hogy ugyanezt te is elvárhatod. És várd is el! Ennyi a titok.
Nem kell ennek megismétlődnie, ez most ilyen példány volt. Legalább tanultál egy leckét és később elköszönsz időben az ilyen alakoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!