Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap történt a sztori és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap történt a sztori és nem értem, tapasztaltatok ilyent? Lányok esetleg kijavítanátok?

Figyelt kérdés

Éves szinten sikerült egy pár egyéjszakás kaland,ilyenkor feszeget én mit lehet mit nem, és bepróbálkozom a gumi nélküli behatolásra és ugyan az esetek többségben pofont kapok ,de van aki engedi,viszont tegnap más is történt, kérte ,hogy élvezzek bele,mert szeretné tudni milyen érzés (fiatal vagyok és a lány is kb velem egy idős volt,ezt csak azért ,mert elképzelhető hogy tényleg ez volt az első ilyen élménye). Úriember vagyok,így megtettem amit kért.

Lányok tényleg éreztek ilyenkor valamit?

Nekem kellemes érzés volt így hagyni a dolgot szabadon,

2017. márc. 11. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az dlőző mondatokra inkább nem is reagálok,a többirk leírták.

Egyébként tényleg jobb érzés gumi nélkül,meg az is,mikor a párom bennem megy el,mert nem kell azon izgulni,hogy vajon ki tudja-e venni időben. Jobb érzés is,mivel nincs ott a gumi,így teljesen érzem a páromat,igaz vannak nagyon vékony gumik,de azért fejben tudod hogy ott van egy "fal" ami elválaszt és mikor tudom,hogy nincs rajta gumi,sokkal élvezetesebb,mert tudom,hogy érintkezünk egymással. Mikor elélvez bennem,akkor érzem a pumpálást és érzem azt is ,ahogy megtölt.

De persze ezt komoly kapcsolatban,nem egyéjszakásban,meg pár hónapos kapcsolatban!!!

22L

2017. márc. 12. 06:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Melegséget plusz hogy lüktet a pénisze a pasinak. 1 éjszakásnál meg alap a gumi. Mert ha terhes nem is de valami fertőzést / nemibetegséget ha össze szedsz akkor az szívás
2017. márc. 12. 07:02
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Azért kérdező te nagyon h.lye és naiv is vagy.

Tudod te egyáltalán hogy hogy hat a fogamzásgátló? Fog. gátló mellett nincs peteérés, mivel egyik hatása, hogy hivatott megakadályozni. Tehát nincs mellette rendes ciklus, így nincs mellette olyan, hogy olyan időszak, ami elvileg "biztonságos". Viszont elég egy szemet kihagyni és máris lehet terhes, amit tök mindegy, hogy a mesterséges ciklusa elején, közepén vagy végén van.

Meg aztán ő azt mondja, hogy szed fog. gátlót. És ha mégsem? Meg aztán ki tudja, hogy hány pasival feküdt össze és mit szedtél össze tőle.

Na, de lelked rajta, ez már legyen a te bajod, hogy te mit kaptál tőle, vagy ő mit tőled...

2017. márc. 12. 08:15
 14/18 A kérdező kommentje:

A betegséget nem azért fogom elkapni mert beleélveztem, ha tudnátok valójában mennyi gumi nélküli szex van...

A gyerek ha becsúszik,mert átvert és nem szedi a gyógyszert akkor meg hülye a lány,mivel nem fog megtalálni személyleírásra a fél ország megfelelhet...

2017. márc. 12. 09:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy a lelkiismereted ennyinél megállt... Biztosan nagyon nagy spíler vagy. De szerintem az én könyvem vastagabb lenne.. Szóval hidd el, én tudom mennyi gumi nélküli szex van. Csak ellenben én azt is tudom ennek milyen negatív hatásai lehetnek :) Mert láttam ilyet, nem egyet :) Szokj le róla. :)
2017. márc. 12. 12:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Ne verekedjünk a könyv vastagsága miatt ,mert a tartalma számít. :D Bocs de ezt le kellett csapnom, és igyekszem kerülni a hasonló kalandokat,nehogy egyszer vissza nyaljon a fagyi.
2017. márc. 12. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Valóban a tartalom számít. Bár, ha így folytatod, tartalmas, és rövid könyved lesz, érdekes befejezéssel :) Lényeget megértetted.. Legyen eszed, és húzz gumit, végképp ne menj bele a csajba.
2017. márc. 12. 19:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Úriember vagyok úgyhogy televertem. Hatalmas duma!
2017. márc. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!