Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legizgalmasabb sztori ami veled történt?
Figyelt kérdés
Jöhet mindenféle történet kíváncsi vagyok ki milyen dolgokat csinált már életében. Minél vadabb annál jobb.2017. márc. 5. 13:40
1/7 anonim válasza:
Sűrű erdőben, magaslesen. De jött egy turistacsoport.
2/7 anonim válasza:
Egyszer ebédre megettem 5 lekváros palacsintát.
3/7 anonim válasza:
Masodik randin lefekudtem egy sraccal egy hotelben.
4 eve volt,mara mar a volegenyem
4/7 anonim válasza:
Amikor a barátnőmnél voltam, és vendégek is voltak náluk. Eldugta a cigim, és csak akkor adta vissza, ha kinyaltam. Ezt megjátszotta aznap még kétszer. Nem nagy szám, de alaposan beleégett a memóriámba.
5/7 anonim válasza:
Ráélveztem az unokatesóm combjára mikor mellettem aludt
6/7 anonim válasza:
Hugomhoz átjártak a barátnői reggelente beszélgetni kávézni.
Egy idő után meguntam ezt és mivel mindenkinek fix pohara volt ezért kiszemeltem a legszebb lányt és rendszeresen az előző esti ondómat beleöntöttem a kávéjába...
Sosem panaszkodott...
7/7 anonim válasza:
Hmm..Sok van xdd de talán a legizgalmasabb az amikor még anno érettségire készültem és a baratomnal voltam és tanultam. Ő még folyton hívott magához hogy gyere már ne tanulj és ilyenek... Aztán bemászott az asztal alá és elkezdett nyelvvel izgatni...(bugyiban ültem a széken) és az apja bejött én meg elvezkettem a széken és kérdezte hogy hol a fia és hirtelen azt mondtam,hogy vécén...De ő még pont onnan jött xd közben a barátom nem hagyta abba a nyalást és már alig tudtam beszélni...Az apja meg nézett xd furán izgalmas de azért gaz volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!