5-10 sorban kérlek írd le életed legizgalmasabb, leghihetetlenebb, legtanulságosabb, vagy csak egyszerűen a legjobb sztoriját, amit például szeretnél filmen látni, könyvben olvasni, színházban újraélni?
én szívesen megosztanám de elég spéci eset csak annak mesélem el akit érdekel :D
lehet untató.. de egyedi
mondd el mindenképpen!!!
neked meg örülök hogy happy end lett belőle :)
a zuhanyzós meg vicces :)
A legtanulságosabb:
4 éve megismertem egy srácot, akkor volt 24. A családjában sok gond volt, és mindig úgy érezte, hogy az ő feladata összetartani őket, beleértve az öcsét és az apját. Az anyja kiskorában meghalt. Nagyon sokat vitatkoztak hárman, ő pedig a végén mindig próbálta a békebírót játszani. Én próbáltam meggyőzni, hogy ez így nem jó, nem fogja tudni visszaállítani a régi rendet, de ő csak azt akarta. Mindent feldobott a családjáért, akik persze ezt észre sem vették. A srác meg azt nem vette észre, hogy nem neki kellene vigyáznia rájuk, hanem rá kéne vigyázni. Másfél évig ez ment, közben mi összejöttünk, én próbáltam neki segíteni ebben a család dologban de menthetetlen volt. Teherbe estem, amire felvillant nála, hogy már tényleg elég a családi drámából. Erdélybe költöztünk. Egy éve, hogy az apja meghalt. Az öccse fősulira ment, mi meg boldog családként élünk.
A tanulság szerintem, hogy lehet, vagyis kell segíteni, de nem úgy, hogy mindent feldobni és olyan áldozatokat meghozni, ami senkinek sem jó. Ő próbálta minden erejével, de nem ment és még időben kilépett, még mielőtt ő is beletört volna.
Nagyon sajnálom, ami vele történt, de most van új családja, akik szeretik, és támogatják. Ráadásul még sosem láttam ilyen jó apát. Mindig attól féltem, hogy olyan lesz mint az ő apja (alkoholista, agresszív vadállat) de ő nem.
Megfelel? Szerintem mehetne könyvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!