Vőlegényemmel már rengeteg lány, és fiú nevet néztünk, hogy melyik lenne a legjobb választás, a pocakomban növekvő manómnak? Sajnos kevés sikerrel!
Engem is Pannának hívnak,és nagyon szeretem:)
A Nimródot nem adnám a gyerekemnek,de nem a legrosszabb...
A ti gyereketek lesz :) Nektek kell tetszen, de vegyétek figyelembe hogy 1-2 nevet hamar kilehet figurázni, olyat ne mert csúfolhatják a gyerekek stb.
Panna tetszik :)
Nimród nem :/
Esetleg az én kedvenc neveim : Zoé
Krisztián
Mi a baj a Nimróddal??
Amugy nem sok fiú nevet írtatok!
Nekem a kedvenc fiúnevem a Nimród! :)
A Panna sem rossz, csak van egy Panna nevű ismerősöm, akit nem annyira szeretek.. :)
A Panna nagyon szép, de a Nimród kissé szokatlan.
Esetleg azt is figyelembe vehetitek, hogy a nagyon távoli jövőben esetleg dolgozhat külföldi cégnél, vagy külföldön, és ott értékelik, ha van angol megfelelője a névnek.
Sok sikert a válogatáshoz :).
A Nimród kutyanév.
Jó lenne tudni, mi a keresztnév ami mellé illeszteni kell. Ne legyen nyelvtörő, ne hangozzon idiótán, vagy hasonlítson vmi negatív dologra. Nekem pl az Ivó tetszett, de a Nagy mellé nem tudta a család megemészteni. (még mindig tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!