Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap történt a sztori és nem értem, tapasztaltatok ilyent? Lányok esetleg kijavítanátok?
Éves szinten sikerült egy pár egyéjszakás kaland,ilyenkor feszeget én mit lehet mit nem, és bepróbálkozom a gumi nélküli behatolásra és ugyan az esetek többségben pofont kapok ,de van aki engedi,viszont tegnap más is történt, kérte ,hogy élvezzek bele,mert szeretné tudni milyen érzés (fiatal vagyok és a lány is kb velem egy idős volt,ezt csak azért ,mert elképzelhető hogy tényleg ez volt az első ilyen élménye). Úriember vagyok,így megtettem amit kért.
Lányok tényleg éreztek ilyenkor valamit?
Nekem kellemes érzés volt így hagyni a dolgot szabadon,
Férfi függő, plusz nem mindegy hogy mennyi cucc jön. Ha több jön akkor gumin keresztül is lehet érezni a pumpálást. Ha második-harmadik menet és előtte is rendszeresen volt magömlés akkor nem lehet mindig érezni. Én nem szeretem bennem, esetleg popsiban. Ott össze tudom szorítani, a punciból kifolyhat, ki kell mosni stb. (Én nyilván fix partnerrel teszem)
Amúgy egy éjszakásnál ha tehetősebb vagy akkor vigyázz a nőkkel, nehogy így akarjon megtartani. Bárki mondhatja hogy szed tabit, utána fizetheted a gyerektartást.
24N
Én magamat nem gondolom tehetősnek, igaz a haverok szerint az vagyok, de nem hinném ,csak félő hogy egy lány is annak lát.
De csak nem használ ki
#3, elképesztően naiv vagy...
Lehet te kaptál valami jó kis fertőzést, vagy lehet 9 hónap múlva kapsz egy poronytyot...
Ja nem, hiszen azt mondta minden ok...
Az előttem lévőnek: Gondolom arra utalt, hogy abban az időben van, amikor a legkevésbé esélyes a terhesség esélye. Nézz utána, van ilyen """védekezési""" módszer.
A kérdezőnek:
Te bizony barátom hülyébb vagy mint gondoltam... Egy éjszakás kalandba belelőni, azért ahhoz kell tudás.. Gondolom a kérdésed is azért tetted fel, mert érzed hogy valami sántít a dologba. Érzik a nők igen.. De imádkozz, hogy tényleg védekezett a csaj, és nem pedig egy haszonvadász. A nemi betegséges felettem szóló meg nem mond hülyeséget. De nemi betegséget így is úgy is elkapna ha gumi nélkül nyomja. Egyszóval nagyon nagy úriember vagy, tényleg.. De azért komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy egy gyerekhez mennyire lennél az. :). Nem tudom mennyi idős lehetsz, lehet jobb is mert csak szörnyülködnék. De HA esetleg meg is úszod ezt a mutatványt, akkor jó lenne ha következő alkalommal már lenne ESZED, és úgy szexelnél, hogy védekezel. :) Nem pedig lövöldözöl a vakvilágba idegen lányokat. :)
18/f
Azért arra kiváncsi lennék ha lenne gyerek akkor ,hogyan talál rám. ;)
Nemi betegséget meg bármikor el kaphat az ember ,járok szűrésre bár ugye előfordulhat ,hogy olyant kapok el ami lappang.
Az úriember írásom meg eleve ironikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!