Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudott teljesíteni az ágyban. Gyakran tapasztaltatok ilyet?
Nem fognak kímélni :D
Sztem amugy ra van gorcsolve a dologra, nem tudom milyen vagy amugy (vagy mennyire voltál megértő), de nekem igy par sorból eleg katonás stilusunak tűnsz. Lehet h bepánikolt h "nálad teljesíteni kell" es ez sajnos egy ilyen öngerjesztő spirál. Lazitania kene...
Normális választ kaptál, wazze.
Egyébként rossz a megközelítésed. Alapjaiban rossz az, ha egy nő elvárja azt, hogy egy férfi "teljesítsen" az ágyban. 50% a te részed a szexben, tehát tedd oda jobban magad, hogy rád tudjon izgulni rendesen az ipse. Így könnyen áttolod a felelősséget rá, épp csak nem veszed ki osztályrészedet az aktus sikerességének érdekében.
Fejben dől el. Valószínűleg zavarja valami, de az is lehet, hogy több idő kell neki, a második randin még korai volt. Ha van türelmed, várj egy kicsit. Addig lehet pettingelni, orált próbálni. Vagy olyankor se áll föl neki? Vagy föláll, de hamar lelohad?
Ha komoly kapcsolatot szeretnétek, akkor van időtök. Légy törelmes.
"Szép nőnek tartanak".
Érdekes, engem is annak tartanak... de sosem fordult elő, hogy mellettem a férfiak! és nem fiúk! feküdtek volna, mint egy fadarab...
Ha ők nem léptek volna, vagy még aludtak, biztos, hogy én fel tudtam volna őket izgatni.
Szerintem inkább te voltál egy fadarab és inkább önvizsgálatot kéne tartani... nem a válaszolókat és a "párod" osztani.
Oka volt annak, hogy elment a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!