Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudott teljesíteni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudott teljesíteni az ágyban. Gyakran tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Komoly kapcsolatot szeretne, èn is. Mikor szexre került volna a sor, nem ment neki. Pár perc és nem műkődött a szerszám. Este azt mondta nem aludt semmi emiatt. Reggel megpróbáltuk de ugyanaz történt. Szép nőnek tartanak, nem is az vagyok aki csak fekszik mint egy darab fa. Én 30 éves nő, a fiú 33. Azt mondja kellek neki sőt már azt is mondta szeret amit furcsálok 3 randi után. Normálisan működő szex nélkül nincs normális kapcsolat sem. Mit gondoltok? Nekem mèg sosem volt ilyen korábban más pasikkal.
2017. febr. 21. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Fiú? 33?

Kivel is van baj?

2017. febr. 21. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy irtó rég dugott?
2017. febr. 21. 20:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Fiú vagy férfi, most itt nem a megfogalmazás a lényeg. Normális válaszokat kérnék, idióták kíméljenek.
2017. febr. 21. 20:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ráfeszült. Teljesítési vágy. Fáradtság,stressz több oka lehet. Biztosítsd hogy mellette állsz,van ilyen. A következő jobb lesz. N
2017. febr. 21. 20:17
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem fognak kímélni :D

Sztem amugy ra van gorcsolve a dologra, nem tudom milyen vagy amugy (vagy mennyire voltál megértő), de nekem igy par sorból eleg katonás stilusunak tűnsz. Lehet h bepánikolt h "nálad teljesíteni kell" es ez sajnos egy ilyen öngerjesztő spirál. Lazitania kene...

2017. febr. 21. 20:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Normális választ kaptál, wazze.

Egyébként rossz a megközelítésed. Alapjaiban rossz az, ha egy nő elvárja azt, hogy egy férfi "teljesítsen" az ágyban. 50% a te részed a szexben, tehát tedd oda jobban magad, hogy rád tudjon izgulni rendesen az ipse. Így könnyen áttolod a felelősséget rá, épp csak nem veszed ki osztályrészedet az aktus sikerességének érdekében.

2017. febr. 21. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:

Fejben dől el. Valószínűleg zavarja valami, de az is lehet, hogy több idő kell neki, a második randin még korai volt. Ha van türelmed, várj egy kicsit. Addig lehet pettingelni, orált próbálni. Vagy olyankor se áll föl neki? Vagy föláll, de hamar lelohad?

Ha komoly kapcsolatot szeretnétek, akkor van időtök. Légy törelmes.

2017. febr. 21. 20:22
 8/20 anonim ***** válasza:
58%

"Szép nőnek tartanak".

Érdekes, engem is annak tartanak... de sosem fordult elő, hogy mellettem a férfiak! és nem fiúk! feküdtek volna, mint egy fadarab...

Ha ők nem léptek volna, vagy még aludtak, biztos, hogy én fel tudtam volna őket izgatni.

Szerintem inkább te voltál egy fadarab és inkább önvizsgálatot kéne tartani... nem a válaszolókat és a "párod" osztani.

Oka volt annak, hogy elment a kedve.

2017. febr. 21. 20:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Az is benne van a pakliban, hogy szervi eredetű a probléma. De lehet megijedt. Előfordul.
2017. febr. 21. 20:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Szegyenlos, az is lehet meg szuz.
2017. febr. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!