Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudott teljesíteni az ágyban. Gyakran tapasztaltatok ilyet?
Végre egy kérdés, ahol a válaszadók egy része "értett" a problémához. Mitől van ez, hogy máskor, más esetben pl egy fiatalabb srác írt ki hasonlót, és csak össze vissza alfahím menőző szövegeket kapott? Nem én voltam, de meglep, hogy már hanyadszorra találkozom ilyen kérdéssel, és én is durván átmentem rajta. Korunk társadalmi hibája, hogy a megfelelési kényszer a férfiakban ennyire gátat tud verni, szerintem a feminizmusnak is köze lehet hozzá.
Ahogy mondták, próbálj végtelenségig türelmes lenni, ha ő akarja, hagyd, hogy ez teljesen magából bontakozzon ki belőle. Az a nehéz benne, hogy a szorongást tudat alatt kell megszüntetni, ami sokkal keményebb dió, mint minden más. Valószínűbb, hogy össze jön, ha mindenféle elvárást eldobsz vele szemben, és a nyomulásból is meghagysz neki minél többet. Nem az akaratával van baj, ezért fölösleges megpróbálni így felizgatni, hogy győzködöd a jóról, vagy beleéled magad hogy mindjárt milyen jól fog menni neki, az ugye inkább a nyomást növeli. Röviden ezek a fontosak szerintem.
Majdnem biztos, hogy megfelelési kényszer okozta gátlás. Türelem kell hozzá, de ha sikerül elhárítani, egy nagyon hálás pasit nyersz! Ennél nagyobb csapást férfiember önbecsülése nem tud elszenvedni...
Hogy nagyon gyakorlatias legyek:
Mondd neki, hogy meggyógyítod, és most hagyja magát. Mondd meg, hogy szeretnéd, ha hamar elmenne. Kézzel-szájjal próbáld elélvezésig izgatni. Látsszon rajtad, hogy örülsz az eredménynek! Ha egy negyedóra-húsz perc után harckész lesz, megpróbálhatjátok rendesen. Ha megint nem sikerül, másnap újra meg kell ismételni. Közben persze kézzel-szájjal ő is emeljen a csúcsra téged, segíts neki ebben is azzal, hogy megmutatod, megmondod, hogy mit, hol, hogyan. Ha látja, hogy nem dráma, ha nem a hagyományos módon teljesít, hamar elmúlik a gátlás.
A másik megoldás, ha elmegy a körzeti urológushoz, és elmondja, mi a baja. Kap rá gyógyszert, és utasítást, és már aznap látni fogjátok az eredményt. A gyógyszerrel hamarosan le lehet állni, a siker megmarad.
Nem az exemről beszélsz véletlen?
Ő lankadt le folyton, nem csak az elején - azt még úgy-ahogy megértem, mert izgul, ok -, hanem minden aktusnál legalább félóráig szenvedtem, hogy felállítsam neki, aztán betette, kettőt húzott és elment. Míg hetente egyszer találkoztunk, az úgy el-elment (meg akkor vmennyire tudott teljesíteni), de összeköltözés után fél évig bírtam, aztán már kedvem sem volt vele szeretkezni.
Mé próbélkoztunk kicsit - de többnyire "erőszak" lett a vége, mert idegessé vált, és nekem esett... furcsa, úgy ment neki a dolog -, aztán az utolsó fél évünkben talán egyszer feküdtünk le.
A párom szerencsére pont az ellenkezője, naponta egyszer biztosan elkap, és figyel rám, nem ideges, normálisan tudja használni, és az aktust is el tudja nyújtani, ha szeretné.
18-as vagyok: sokszor kértem az exemet, hogy menjünk el kivizsgáltatni, nézesse meg, mitől van ez, vagy ha ekkora megfelelési kényszer van benne, menjen pszicholgushoz, de ő nem, ő egészséges.
Na, EZÉRT is szakítottam vele. Az nem vicces, hogy én türelmesen várok-várok, keresem a megoldást, ő meg elintézi annyival hogy nem tudom jól leszpni, az is baj... hát, akkor oldja meg, de így nem lesz sok hosszú távú kapcsolata, mert ezt nem lehet a végtelenségig bírni.
#17-essel azért óvatosan. Én nekem ez pont nem segített, amikor a csaj "rámszállt". Hiába mondott fűt-fát, direkt akkor nagyon csókolgatott (ami amúgy nem szokott soha) és még nagyszívesséből szájjal is próbálkozott. Ettől csak azt erősítette meg bennem, hogy "kéne teljesíteni", nem segít, mert egyből levágós hogy direkt csak azért csinálja mert így "kell", és igaziból nem türelmes. A babusgatás is elég felejtős.
Szerintem inkább így kéne megközelíteni.
- Türelmetlenség és elvárás nincs, ez az alap, ezt meg kell értenie a nőnek most.
- Amikor sikerül valami, azt megpróbálni minél jobban élvezni, ez minden esetben csökkent valamennyit a gátló dózisból. Pl ha szájjal csinálod és neki már áll, élvezni kell neked is ami van, nem pedig csak "törődni" vele mint egy babával, ezt mintha nagyon félreértenétek. Ha már a kezdésnél úgy állsz neki, hogy "csak a te kedvedért", akkor nem csoda, hogy nem fog beindulni.
- Minden pótcselekvés zavaró, ilyenkor főleg, óvszert ne kelljen keresgélni, ne legyenek feszültségek hogy mikor mi következik.
- Minél több teret engedni, nem elvenni az irányítást. Tehát ha kitalálja hogy most feláll az ágyon, vagy állj négykézlábra, vedd jó jelnek és kövess mindent. Nem kell hezitálni, ez azt jelenti hogy nem érzi magát teljesen tehetetlennek és vannak ötletei. Álljatok hozzá pozitívan.
- Itt főleg segít ha minél kevesebb tabu van, és az elfogadás minél nagyobb. Ha valamit engednétek neki, mondhatjátok, biztatni is lehet, minden férfi heppje hogy minél "perverzebb" legyen.
- És végül, ezt a férfi értse meg ha még nem elég tapasztalt, hogy mindennek több oka is lehet. Nem feltétlen azért nem áll fel, ha fáradt, nem evett aznap, vagy a szex már kisebb intenzitással tart egy ideje, akkor igenis benne van az is. Lehet pihenni, szünetet tartani, nem a rosszon kell pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!