Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Kinek milyen mell jön be, a felsoroltak közül?
Alak :
- kerek
- harang (csúcsos mellbimbó
- észak-kelet (szétálló)
- lógós
- asszimetrikus
Bőrszín :
- lebarnult
- normális
- hófehér
Méret :
- nagy
- közepes
- kicsi
Mellbimbó színe :
- bőrszín
- sötét
- babarózsaszín
Mellbimbó mérete :
- nagy
- kicsi
Azt hiszem ez egy elég részletes összeállítás.Bár tudom mindenkinek más az ideális,kíváncsi vagyok a véleményekre.Én lányként is azt mondom,hogy minden mell szép és különleges a maga módján.Ti melyiket preferáljátok?
Igazad van, elkapkodtam, csak 270-féle. 2 hónapjával az csak 45 év. Annak se érnék a végére...
Igen,de ha "lemondász" néhány tulajdonságról, plészak kelet,hófehér,kicsi,bőrszínű bimbó,akkor már csak 64!
Mert a hófehér bőr olyan hullaszínú. Elálló mellek a páviánoknál ok,nőknél nem jó,a bőrszínű bimbó meg mint ha nem is lenne,nem húzódik össze nyalogatástól. A kicsi pedig sok férfinak nem a legszexibb. Azért ezeket mondtam példának
Igaz, én is tudok még párat, amit nyugodtan kihagynék, pl. aszimmetrikus (gondolom, nagyon az, mert egyébként sose egyformák), végül kb 4-5 marad, amelyik közül akármelyik jöhet. Na akkor már tök reális.
A jó öreg népi bölcsesség jut eszembe: Nem lehet minden nővel lefeküdni. De törekedni kell rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!