Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Kinek milyen mell jön be, a felsoroltak közül?
Alak :
- kerek
- harang (csúcsos mellbimbó
- észak-kelet (szétálló)
- lógós
- asszimetrikus
Bőrszín :
- lebarnult
- normális
- hófehér
Méret :
- nagy
- közepes
- kicsi
Mellbimbó színe :
- bőrszín
- sötét
- babarózsaszín
Mellbimbó mérete :
- nagy
- kicsi
Azt hiszem ez egy elég részletes összeállítás.Bár tudom mindenkinek más az ideális,kíváncsi vagyok a véleményekre.Én lányként is azt mondom,hogy minden mell szép és különleges a maga módján.Ti melyiket preferáljátok?
kelet párja nyugat :DDD
Amúgy: kerek, lebarnult, közepes, sötét, kicsi bimbis cici az ideál.
#
G-SUS
Elnézést,kissé fáradt vagyok!
Ohh megfogadtam hogy ma nem karomkodok de bakker. A terhes 12 eves utan ez egetett ki.
Ezek utan megmutteted magad? Es tudom nem elonyos a veszekedes, de lattal mar bunronda melleket? "Minden mell szep es kulonleges a maga modjan"
Szerintem szinre mind szep es alkatra kerek, bimbo es udvar kicsi. Meretnel kicsi nem jatszik nalam. Egyedul a barna mellbimbo nem jon be egy feher non. Szerintem visszataszito.
Kozepesen logos vagy kerek, normalis, nagy, borszin, nagy mellbimboval.
31 f
Bőrszín: normál/hófehér
Méret: nagy
Mellbimbó színe: bőrszín/babarózsaszín
Mellbimbó mérete: inkább kicsi
Amit felsoroltál, azokat kérem, kéthavonkénti bontásban, hogy rendesen kitapasztaljam, mi a legjobb. Ameddig eljutok, eljutok.
Ha nem tévedek, ez 16! (tizenhat faktoriális), ami szerint 3 487 131 648 000 év (a világegyetem korának kb. 232-szerese). Hűha, még ma hozzá kell kezdenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!