Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire izgat a szilikon mell?
Figyelt kérdés
Én megcsináltattam őket és szerintem szépek, de a kolléganőim szerint nem jön be a pasiknak. 24/N2017. márc. 7. 14:04
1/18 anonim válasza:
nálam kizáró ok kb, de van akinek bejön
24F
2/18 anonim válasza:
Élesben még nem volt vele dolgom, csak striptease bárban fogdostam, nem éreztem igazi különbséget, bár az jól nézett ki, hogy mindig ugyanolyan keményen állt, bár vannak lányok akiknek a természetes cicije is úgy áll mindig.
3/18 anonim válasza:
A szilikon rakatással csak akkor tudok kibékülni ha a nőnek tényleg 0 melle volt előtte és nem lufikat rakat hanem természetes hatású a testalkatához passzoló méretűeket. Egyébként ha megfelelő méretet és jó dokival csináltatják izgató lehet szilikonnal is egy mell inkább elvi okokból nem támogatom olyannak akinek nincs rá szüksége. 26/F
4/18 anonim válasza:
Sajnos még nem volt szerencsém szilikonos mellekhez, ha szépek, semmi kivetnivalóm ellene.
5/18 Ramone válasza:
Attól függ hogy néz ki... Volt már szilikon mellű barátnőm és nem.volt zavaró mert nem vitte túlzásba. Szóval alapjáraton ha nem nagy lufik akkor nem zavaró és nem néznèk rá rosz szemmel
6/18 anonim válasza:
Nem fogtam meg sose szilikon mellet de nem is igazan vagyom ra. Inkabb legyen eredti es az se baj ha log picit de eredeti legyen. Ha a baratnom szeretne megcsinaltatni biztos az utolso pillanatig ellene lennek hiszrn azert a baratnom mert ugy fogadom el ahogy van.
7/18 anonim válasza:
Amíg arányos a nőve és akár elmegy eredetinek is addig számonra OK. Pl. szülés utáni "korrekcióként", főleg ha ettől a nő jobban érzi magát. De csak, hogy "ugorgyunk" 3 méretet és két lufival rohangál az számomra nevetséges.
8/18 anonim válasza:
Oké, tudom, hogy van olyan, amelyik nem hat természetellenesen műnek. De akkor sem jó érzés, ha egy műnővel vagyok... sokkal jobban bejön, ha valaki természetes.
9/18 anonim válasza:
biztos le leszek szólva, de nekem akkor is bejön a szilikon mell :D
10/18 anonim válasza:
Látni kellene, ahhoz hogy őszintén tudjak róla nyilatkozni.
Alapból viszont nem vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!