Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire izgat a szilikon mell?
Figyelt kérdés
Én megcsináltattam őket és szerintem szépek, de a kolléganőim szerint nem jön be a pasiknak. 24/N2017. márc. 7. 14:04
11/18 anonim válasza:
Eddig 2 db jól megcsináltat láttam , a többi taszító volt hegekkel és félgömbök . Volt olyan klassz eredeti pár hogy az tűnt szilikonosnak .
12/18 anonim válasza:
Nem igazán szeretem a mű nőket.
13/18 anonim válasza:
Volt hozzá szerencsém és nagyon nem jön be. Inkább legyen formátlan, vagy lógós is akár, de mű ne!
14/18 anonim válasza:
Ahány férfi annyi ízlés. Személy szerint többnyire a természeteset jobban szeretem, de ha szép esztétikusra van megcsinálva akkor a szilikonossal sincs baj.
HA mutatsz róla képet akkor szívesen elmondom a véleményem, hogy tetszik vagy nem.
25F
15/18 anonim válasza:
Nem vagyok oda értük,nem kizáró ok.inkább legyen pici és természetes.
16/18 anonim válasza:
Ha szép munkát végzett a doki, akkor nekem tetszik, nincs vele gond.
17/18 anonim válasza:
én kifejezetten a kis cickókat kedvelem, szóval nálam a silikon no-no...
18/18 anonim válasza:
A kicsinél mindenképp jobb, de annál nem nehéz. Amúgy változó, elvétve akad, ami szép, nagyon hasonlít egy természetes nagy mellre, de sajnos sok az olyan, ami full kerek, kemény, szörnyű. Persze ez a két véglet. Viszont a természetes nagy melleknek nincs párjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!