Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves feleségek, élettársak: melyik zavarna jobban? Ha a heteronak hitt párotok megcsalna férfival? Vagy ha megcsalna nővel?
Amikor a nejem megtudta, hogy volt férfi kalandom, nagyon bölcsen ezt mondta: Nézd, nagyon szeretlek és nem akarlak elveszíteni. Megértem, ha másra is vágysz, de az a kérésem, hogy soha ne csalj meg nővel, mert az nekem konkurencia és nem élném túl. Ha férfira vágysz, úgy tedd, hogy ne tudjak róla - s ha lehet EGY jó barátod legyen, ne váltogasd őket! Velük nem tudok konkurálni...
Tényleg bölcs asszony, mert béke van! :)
Hasonlóan látom, mint a #12 válaszadó felesége. Habár én nem mennék bele abba, hogy mellettem szeretőt tartson. Biszex vagyok. Úgyanúgy szerelembe tudok esni mindkét nemmel. S ha a párom másba lenne szerelmes, az nagyon fájna. Akár férfi, akár nő.
Mégis, míg ha férfival csalna meg, azt hiszem meg tudnám bocsájtani. Egy férfi olyat ad neki, amit én sosem tudnék.
Egy másik nő viszont konkurencia. Ez borzasztó sz arul esne. Azt hiszem ilyen esetben tuti szakítás lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!