Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vonzóak számotokra az alcsony 165-170 cm pasik?
Én aztán tudnék mesélni neked, mindent tudok erről a témáról, holott sose volt barátnőm, nem is próbálkoztam senkinél. Minden olyan kérdés az enyém itt a gyakon ami úgy kezdődik, 170 cm vagy az alatti férfiakat kérdeznék...
Ha nem baj ,elsőnek kérdéseket tennék fel.
Milyen magasak a szüleid ? testvéred ?
Mikor álltál meg a fejlődésben ?
Mekkora a péniszed ?
Volt barátnőd ? mennyi ? mekkora volt ?
SZóvá tette a magasságod ?
Bárki beszólt neked, hoyg alacsony vagy ?
Utasított el nő azért mert alacsony vagy ?
AZ, hogy lakásod van, az olyan mintha nem is lenne.
Nem számít. SZex ? az se, el jutsz odáig.
Gondolom az vágott elsőnek mellbe, hoyg a férfiak min. fél fejjel magasabbak nálad, és ,hogy te miért lettél ekkora ???
AZt veszed észre, hogy a nők többsége is már magasabb nálad ??
Kérdezed magadtól ? Hogy csajozzak ilyen alacsonyan ?
Másodszor, gondolom észrevetted, hogy a veled egymagas nők levegőnek néznek. Még rád se néznek !!! Magasabb nőkről nem is beszélve. Ha rád is néznek, az undort, a megvetést látod rajtuk, hogy fujjj a törpe néz engem...
Plázákba, Árkádokba csak körül kell nézned, 90 % az embereknek biztosan magasabb nálad, legyen az férfi- nő...
Társkeresőkön a 150-es nők is Min. 180 cm-es férfit ír be.
Utcákon is ezt látod nem ????
Látsz te 170 vagy az alatti férfit egyáltalán nővel ? nem igen az biztos...
Még tudnék írni rengeteg mindnet, de már eddig is sokat írtam.
Én 170 cm vagyok, fél év múlva 30 éves leszek. Soha ne mvolt barátnőm, nem is próbálkoztam, potn az alacsonyságom miatt, holott arcra nem vagyok csúnya, de amiket tapasztaltam, olvastam, láttam annyi bővel elég volt hogy ne is próbálkozzak. Nem akarok mégjobban lelkinyomorék lenni.
157 cm vagyok, szóval nekem még magassarkúban is ok.
Nem a magasság vagy a saját lakás számít, hanem az, hogy nedves lesz e tőle a bugyim.
A párom kb. 166cm, bérelt lakásban élünk de az ágyban piszok jo (emellett férfias, és szeretem a termetét).
28n, 169cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!