Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan vonzóak számomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan vonzóak számomra a kicsit balhésabb csibész férfiak? 18l

Figyelt kérdés

Sose tetszett még olyan akivel ne lett volna valaha valamilyen balhé és az ilyen kis csibész fiúk akik mindenkivel szexelni akarnak akinek punci van a lába között még jobban vonzanak főleg ha próbálnak nyomulni pl egy buliban

Tudom hogy nem normális de azt nem tudom hogy akkor mégis miért csinálom ezt...

2017. febr. 19. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert tipikus nő vagy.

Majd felnősz ehhez :)

2017. febr. 19. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Mert apukád is ilyen?
2017. febr. 19. 21:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem, pont az ellenkezője
2017. febr. 19. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Mert 18 éves vagy, és azt hiszed a bunyó, a tetkó, a fullcap, meg a többi majomkodás marha menő.

10 év múlva meg azt fogod gondolni, hogy az a menő, akinek van egy jó munkahelye, normális élete, és akire lehet számítani. Addigra a ma menőnek tűnő fiúk lezüllött alkeszek, drogosok, és nevetséges hülyék lesznek. Na, ekkor fogod megtanulni értékelni a másik oldalt.

2017. febr. 19. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mondás hogy "túl fiatal és hülye vagy ahhoz hogy rájöjj mennyire fiatal és hülye vagy"

Kicsit vulgáris lehet de ez pontosan leírja azt hogy miért gondolkodsz most így :)

2017. febr. 19. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:

mert még gyerek vagy.

5-10 év múlva pont az ellenkezőjét fogod keresni, de akkor már késő lesz

2017. febr. 19. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudat alatt Azitromicint szeretnél szedni.
2017. febr. 19. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát lehet, hogy ezt most nem kéne ide kiírnom, de egyszer megtörtént velem, hogy jegy nélkül utaztam a helyijáraton. Tettemet megörökítendő teletetováltattam magam anarchista szimbólumokba zárt buszmegállókkal és vérző buszjegyekkel. Tervezek a közeljövőben kiadni egy könyvet "Lyukasztás: ártatlan mozdulat vagy az új éra karlendítése?" címmel, mely hatalmas indulatokat fog kavarni és heves viták tárgya lesz az elkövetkezendő pár évben. Ha szeretnél egy meghatározó, revolucionista figurával megismerkedni, írj bátran!
2017. febr. 19. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Én meg kizárólag a riban.cokhoz vonzódok 20/f
2017. febr. 19. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudat alatt úgy érzed nem érdemelsz rendes pasit.
2017. febr. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!