Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az ilyen kicsi mellek mennyire vonzóak/nem vonzóak?
2016. dec. 31. 15:16
1/27 RRR válasza:
nagyon a meredező bimbókkal és az isteni nedves puncival egyemben!!
3/27 anonim válasza:
Számomra egyáltalán nem vonzóak, sőt. Én a nagy melleket imádom.
4/27 anonim válasza:
a nő a lényeg, mind1 mekkora mellei vannak :)
5/27 anonim válasza:
Engem nagyon beinditanak,szóval nyugodtan legyen önbizalmad,mert gondolom emiatt tetted fel a kérdést:)
6/27 anonim válasza:
Ha a lány szép arcú és ahogy te is írtad átlagos/vékony (tehát vonzó) alkatú akkor nem zavar.
Vegyesen voltam minden fajta lánnyal már, de életem eddigi legnagyobb szerelmének még ennél is kicsivel kisebb volt. Nem érdekelt, mert a külsejében is mással "kárpótolt" (csinos pofi, stb)
7/27 anonim válasza:
Nyugi, a férfiak többségének bejön. N
10/27 anonim válasza:
volt csajomé is ekkora pl, nekem tetszettek, sokszor ráélveztem, vagy közé raktam a farkam, fehér cicik, jó barna farok, izgi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!