Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen mozdulatok vonzóak számotokra?
Figyelt kérdés
Én pl szívesen nézem ahogy borotválkozik egy férfi. Ezt nagyon férfiasnak tartom.
Igaz, ehhez együtt kell élni.
Milyen mozdulatok vannak amik akár az utcán, munkahelyen felkeltik az érdeklődésed, vonzónak, izgatónak találsz?
2016. dec. 17. 11:53
2/10 RRR válasza:
valamijét igazgatja,igazítja
ringó járás
3/10 anonim válasza:
Ha egy lány fésülködik, vagy igazít a sminken az nagyon tetszik. Persze ez otthon is, utcán is. Otthon még a frissen mosott haj, ami brutál jó. Miután megszárítja, friss, üdítő. Áhh, kész :D 23/F
4/10 anonim válasza:
Utcán nem. Ha borotválja lassan, precízen a lábait egy nő a zuhany alatt. Csodás látvány. :) És persze a csípő tekergetése is, miközben ül a répámban.
6/10 anonim válasza:
melltartó pántjának igazítása, hosszú haj fésülése. igazából minden olyan mozdulat, amikor a lány viszonylag lassan, simogatón végzi ezt a cselekvést.
7/10 anonim válasza:
a nézése meg a járása és a csípőjének a ringása
8/10 anonim válasza:
Ahogy ringatja a fenekét járás közben.
Vagy amikor beharapja az ajkát, az pl. engem piszkosul be tud indítani, de olyan szinten, hogy ez már szerintem perverzió :D
9/10 anonim válasza:
Amikor a cipőjéből, papucsából ki-bebújtatja a lábát a nő, vagy amikor felteszi a pl.: vonat ülésére a meztelen lábfejét, szóval, minden, ami a női lábakkal kapcsolatos.
10/10 anonim válasza:
A karomat szépen felemelem száj magasságig. Csak legyen benne egy korsó sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!