Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják bebeszelni a nőknek hogy csakis a telt nők
lehetnek vonzóak?
Figyelt kérdés
Mindig azzá peldaloznak h a duci nőket szeretik a csontsovany lapos társaikkal szemben. Mintha más tipus nem létezne. Gondolom mert a nők 60-70%a inkabb dundi mint vékony csak ügye az a baj h a nők többségének csak akkor lesz önbizalma ha az ellentétes alkatra azt mondják hogy ronda, vagy pedig ha minden hapsinak ők a zsánerük.
Es nem azt mondtam h a duci lányok csunyak hanem azt h nem csak ők lehetnek jo nők. Bevallom én vékony vagyok de nem lapos.
Hosszú évezredeken keresztül a női teltség evolúciós előnyt biztosított, ezért gömbölyűek a nők idomai, és ezért tetszenek ezek a férfiaknak. Egyszerű, az ínséges időkre zsírraktáraik voltak/vannak, és ez szoptatás esetén előnyös az ivadékok életben maradása szempontjából. Ilyen tudatalatti beidegződéseket nem lehet csak úgy felülírni egyik napról a másikra, mert az, h milyen nő tetszik, a génjeinkben van kódolva, ami persze felülbírálható, de jó ha tudjuk. :)
2016. szept. 28. 11:33
2/16 A kérdező kommentje:
Szoval akkor nem a media agymosasa h a Férfiak a telt nőket szeretik (csak)?
2016. szept. 28. 11:39
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Igaz telt vagyok de egy pár kilóval könnyebben is vonzó voltam és szerintem egy vékonyabb lány is lehet szexi és vonzó. Nem kell mindenkinek teltnek lennie.. 22 L
2016. szept. 28. 11:41
4/16 anonim válasza:
Nem, a média pont a modellalkatot sugallja szerintem (első voltam). És igen, nézz utána, evolúciós pszichológia :)
2016. szept. 28. 11:44
5/16 anonim válasza:
Ez olyan hulye kerdes. Ti nok veszitek fel hogy azt mondjuk hogy a csontkollekciok nem tetszenek mert nincs rajtuk semmi erdekes. De ne legyenek illuzioid a duci se szep. Nem tudom honnan szedted de egy kover no nagyon keves ferfinak vonzo (nem bantasbol) de ha kene valasztanom inkabb egy koverebb not valasztok mint egy anorexet.
2016. szept. 28. 11:47
6/16 anonim válasza:
Hülyeség. A vékony csajok a jük, még akkor is ha laposak.
2016. szept. 28. 11:49
7/16 A kérdező kommentje:
Én nem a kover nőkre gondoltam. Hanem akikre azt mondjak h van mit fogni.
2016. szept. 28. 11:57
8/16 anonim válasza:
A vékony csajokat a média reklámozza, mutogatja csak és sokan ezt hallják, látják és azt hiszik hogy akkor ez a jó. Mint tudjuk a negativ reklám is reklám. Amúgy dehogy is csak a telt nők lehetnek vonzóak. De az is igaz hogy nagyon sok férfinak az egészségesen telt, gömbölyű csajok tetszenek.
2016. szept. 28. 12:16
9/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy valaki vékonyabb, vagy teltebb, ha nincs kisugárzása. A nő nem ettől lesz Nő. Minden férfinek más a zsánere... Ettől vagyunk különbözőek. :) De ez a nőknél is így van. Van aki szereti a macisabbat, valaki az izmosabbat.
A vékonyabb lányok között is van csinosabb, de van slamposabb is. :) Csak megkell tanulni önmagunkat szereti, és a legjobbat kihozni magunkból. :)
2016. szept. 28. 12:53
10/16 anonim válasza:
Nézd meg fb-on: CSAK a duci nők posztolják ezerrel, hogy a "kutyák játszanak a csontokkal", meg a hasonló fa.szságokat.
Én is kövér nő vagyok, és hidd el, hogy mindenkinek más tetszik. :) És ez így van rendben.
Sok férfinak bejön, ha egy nő légiesen karcsú, a másiknak az jön be, ha telt, a harmadiknak mindegy, csak vörös haja legyen, a negyedik meg örül, ha szóba áll vele és ülve pisil. :)
Majd akkor kell kétségbeesni, ha a pasik osztanak meg minden képet, amin a duci nőket sztárolják. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!