Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják bebeszelni a nőknek hogy csakis a telt nők lehetnek vonzóak?
Mindig azzá peldaloznak h a duci nőket szeretik a csontsovany lapos társaikkal szemben. Mintha más tipus nem létezne. Gondolom mert a nők 60-70%a inkabb dundi mint vékony csak ügye az a baj h a nők többségének csak akkor lesz önbizalma ha az ellentétes alkatra azt mondják hogy ronda, vagy pedig ha minden hapsinak ők a zsánerük.
Es nem azt mondtam h a duci lányok csunyak hanem azt h nem csak ők lehetnek jo nők. Bevallom én vékony vagyok de nem lapos.
L
Telt = kövér, csak nem nevezik nevén a gyereket.
Nekem nem jönnek be, inkább a vékonykák, átlagosak, vagy minimálisan pár kg többlettel rendelkezők. A teltek = kövérek legalább 15 kg súlyfelesleggel rendelkeznek.
Gondolom ez az aAvon reklámokból jött meg a PlusSize marhaságokból :D Ez nőknek szól, hogy fogadd el magad. Férfiaknak továbbra az lesz szexy, ami bejön neki. Nem a média irányítja a szemet meg a pélót :D
23/F
ez f**zság. tudod mennyi oltást kap egy duci lány? annyit, mint egy vékony. mindkettőt oltogatják.
ha hízol, akkor már kövér vagy, ha lefogysz végre, akkor mindenki rágja a körmét aggódva, hogy anorexiás leszel-e? :D nevetséges ez a hiszti, amit a testalkatok körül leraknak. senki sem lehet olyan, mint a másik. mindenki másmilyen. és van, aki nem tud nekimenni flexxel a csontjainak, ha mondjuk azért szélesebb a csípője. és akinek keskeny, az sem tud plusz csontozatot applikálni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!