Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak egy menetet bír?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak egy menetet bír?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtünk el szexelni a barátommal, de ha egyszer elélvezett, akkor utána mondjukegy órával ha leszopom vagy dugunk sem tud elélvezni.

Ez normális?

Hogyan tudunk ezen segíteni? :) köszi a válaszokat

18L

#ejakuláció #elélvez #pasi szex dugás
2017. márc. 6. 20:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom, hogy akik emiatt basztatják a kérdezőt, miért teszik. Szerintem ugyanolyan éretlenség, mint amilyennek a kérdezőt tartják.

Én azt mondanám, hogy normális. Mindenki más és más a szexuális igényei tekintetében. Az éppen akkori fizikai állapot, bioritmus, meg még ki tudja mi minden játszik közre olyankor, hogy mennyire kanos, vagy mennyire nem. Mondjuk nem írtad le hogy a pasid hány éves, de ha te 18 vagy, talán ő sem olyan vén még. Fiatalon az ember általában többet bír, meg többre is van igénye, később ez az igény ritkul. 20 évesen még én is bírtam a napi több menetet, sőt néha igényem is volt rá. (De még 30 évesen is volt, hogy egy éjszaka 6-szor dugtam meg a páromat, és élveztem el. De az egy olyan éjszaka volt, nagyon speciális. Életemben egyszer volt olyan, kb. 21 évesen, hogy elélvezés után dugtam tovább, annyira bennem volt még az inger, hogy kb. 1 perc múlva megint elélveztem. Az elég durva volt, utána 5 percig alig kaptam levegőt.) Most 38 vagyok, és átlagban 2-3 naponta egy menettel megelégszem. De van, hogy minden nap akarom, van, hogy 1 hétig sem. De nagyon sokan még 38 évesen is naponta többször akarják. Szóval totál változó. Ki kéne kérdezned az igényeiről, beszélgessetek róla, és csak akkor fogod megtudni a kérdésedre a választ. Szerintem. De ahogy visszaemlékszem, tény, hogy 18 évesen még nagyon akartam, meg hát nagyon új is volt a dolog, durva napok, éjszakák voltak. Képes voltam úgy szétdugni magam, hogy alig tudtam a farkamhoz nyúlni, annyira fájt. Ha megkérdezed tőle, és csak hebeg-habog, akkor sajnos tényleg lehet, hogy csak másra vágyik, aki jobban felizgatja. Ez is benne van.

2017. márc. 6. 23:34
 22/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barátnőd csak felvág...
2017. márc. 7. 07:21
 23/26 anonim ***** válasza:

#6:

Azé ne már :-P ... Mindenki más, ebben a többieknek igazuk van, de ennyire ne általánosíts. Azért a normális az, ha 10-15 perc után újra feláll, de egy fél órás pihenő után megy a következő menet.

Végletek vannak, én szoktam ha ráérek 3-4x egy nap szexelni, a negyed óra elég a regenerálódásra és előfordul, hogy lankadás nélkül megy két menet egymás után. De tudom, hogy nem ez az átlag, viszont amit te állítasz az meg a másik véglet.

2017. márc. 7. 09:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Ajánlom tanulmányozásra:

[link]

2017. márc. 8. 17:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Nézd kedves Csuporka valószínűleg nem vagytok egymáshoz illők,lehet hogy egy akár egy 11es szexistennő csaj is ott riszálná magát csodarózsaszín gyárilag mósuszillatú csuporkával akkor sem menne.Bárcsak 18 lennék én meg válhatok majd el 44évesen csóró férjként mert legszívesebben a falat lekaparnám hogy boldog lehessek pfff.Bezzeg más nővel egész nap bírom és sorba élveztem tele a gumikat.Ha most ilyen milyen lesz később?
2017. márc. 9. 23:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Húha éjfél van jönnek a boszorkányok és kapok
2017. márc. 10. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!