Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak egy menetet bír?
Nemrég kezdtünk el szexelni a barátommal, de ha egyszer elélvezett, akkor utána mondjukegy órával ha leszopom vagy dugunk sem tud elélvezni.
Ez normális?
Hogyan tudunk ezen segíteni? :) köszi a válaszokat
18L
Igazából nem tudom, hogy akik emiatt basztatják a kérdezőt, miért teszik. Szerintem ugyanolyan éretlenség, mint amilyennek a kérdezőt tartják.
Én azt mondanám, hogy normális. Mindenki más és más a szexuális igényei tekintetében. Az éppen akkori fizikai állapot, bioritmus, meg még ki tudja mi minden játszik közre olyankor, hogy mennyire kanos, vagy mennyire nem. Mondjuk nem írtad le hogy a pasid hány éves, de ha te 18 vagy, talán ő sem olyan vén még. Fiatalon az ember általában többet bír, meg többre is van igénye, később ez az igény ritkul. 20 évesen még én is bírtam a napi több menetet, sőt néha igényem is volt rá. (De még 30 évesen is volt, hogy egy éjszaka 6-szor dugtam meg a páromat, és élveztem el. De az egy olyan éjszaka volt, nagyon speciális. Életemben egyszer volt olyan, kb. 21 évesen, hogy elélvezés után dugtam tovább, annyira bennem volt még az inger, hogy kb. 1 perc múlva megint elélveztem. Az elég durva volt, utána 5 percig alig kaptam levegőt.) Most 38 vagyok, és átlagban 2-3 naponta egy menettel megelégszem. De van, hogy minden nap akarom, van, hogy 1 hétig sem. De nagyon sokan még 38 évesen is naponta többször akarják. Szóval totál változó. Ki kéne kérdezned az igényeiről, beszélgessetek róla, és csak akkor fogod megtudni a kérdésedre a választ. Szerintem. De ahogy visszaemlékszem, tény, hogy 18 évesen még nagyon akartam, meg hát nagyon új is volt a dolog, durva napok, éjszakák voltak. Képes voltam úgy szétdugni magam, hogy alig tudtam a farkamhoz nyúlni, annyira fájt. Ha megkérdezed tőle, és csak hebeg-habog, akkor sajnos tényleg lehet, hogy csak másra vágyik, aki jobban felizgatja. Ez is benne van.
#6:
Azé ne már :-P ... Mindenki más, ebben a többieknek igazuk van, de ennyire ne általánosíts. Azért a normális az, ha 10-15 perc után újra feláll, de egy fél órás pihenő után megy a következő menet.
Végletek vannak, én szoktam ha ráérek 3-4x egy nap szexelni, a negyed óra elég a regenerálódásra és előfordul, hogy lankadás nélkül megy két menet egymás után. De tudom, hogy nem ez az átlag, viszont amit te állítasz az meg a másik véglet.
Ajánlom tanulmányozásra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!