Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak egy menetet bír?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtünk el szexelni a barátommal, de ha egyszer elélvezett, akkor utána mondjukegy órával ha leszopom vagy dugunk sem tud elélvezni.
Ez normális?
Hogyan tudunk ezen segíteni? :) köszi a válaszokat
Figyelj, valaki így működik, valaki máshogy. Én például olyan vagyok, hogy elsőre sokáig bírom, 40-50 perc is lehet, utána elmegyek, de megint tud állni, 2 kör még benne van, de azok 3-4 percesek. Nem tudom miért van így, nyilván genetikai adottság. Én így vagyok bekötve, ő úgy ahogy leírtad. Ez ellen sokat nem lehet tenni, max ha nagyon nagyon felizgatod, de olyan szintet elérni szerintem, hogy áttörje a normál működést, nagyon nehezen lehet elérni. Amúgy ha őt ez nem zavarja, akkor téged se zavarjon, hiszen neked ettől lehet ugyanolyan jó. 23/F
2017. márc. 6. 21:29
12/26 A kérdező kommentje:
:D nem lógtam. csak a barátnőm mondta,hogy volt hogy egy este 3x dugtak és a barátja elélvezett mind 3x.
Mindössze azért kérdezem mert azt szeretném hogy a barátomnak jó legyen, ez minden :)
gondolom akkor mindenki máshogy bírja
2017. márc. 6. 21:29
13/26 A kérdező kommentje:
#11 köszi a normális választ! :)
2017. márc. 6. 21:30
14/26 A kérdező kommentje:
#10 köszi neked is :)
2017. márc. 6. 21:32
15/26 anonim válasza:
Kedves Moonlight Runner ! Egy komoly kérdésem lenne hozzád! Te nem unod, hogy egész nap itt vagy, és folyamatosan mindenkinek írogatsz? Hol ilyen bunkóságot, hol azt hogy te hogy szétkúrnád ennek meg annak a lyukát... Ennyire ne legyél már szánalmas! Ezt már nem bírtam kihagyni, mert akárhány szexualitás kategóriában való kérdést megnézek, te mindig kommentelsz valamit...
16/26 anonim válasza:
Kulturált emberek nem kötik a barátaik orrára a szexuális életüket. Mi ez? Valami verseny? :)
17/26 anonim válasza:
A barátodnak így a jó. :) Nem is biztos, hogy a másodikat kívánja, ha nem tud elmenni. Ha így van ne erőltesd. Volt, hogy csináltam már magamnak pár órával utána, eltudtam élvezni csak hosszabb ideig tartott. De az a jellemző, hogy már egy után nagyon nem kívánom és következőleg csak 1-2 nap után úgy igazán. De ha rá lennék kényszerítve persze eltudnék menni hosszabb szünet után, csak nem annyira kívánnám, mint elsőre. Rögtön utána pláne. :)
2017. márc. 6. 21:34
18/26 anonim válasza:
nekem eddig egyszer sikerült, hogy punciból ki nem véve kétszer élveztem el, amúgy regenerálódnom kell 1-2 órát.
26f
2017. márc. 6. 21:43
19/26 anonim válasza:
ne bas-tassátok már a kérdezőt csak azért,mert fiatal,a többi egylövetű kérdésnél meg pont ellenkező kommentek vannak, hogy des-zar az ilyen csávó,és bezzeg a gyk-sok egymás után 3x elmennek..
amúgy próbálj több órát várni,akár négyet is
2017. márc. 6. 21:46
20/26 anonim válasza:
A barátod a leírtak alapján nem egy menetet bír, hanem pont, hogy sokáig bírja a második menetet. xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!