Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex óta szinte nem is keres a barátom. Akkor vége a kapcsolatnak ugye? :/
2 hete volt az első szex. Nem mondanám hogy jó volt, mert fájt nagyon. Megszenvedtük az egészet bár a barátom nem is törte magát hogy jobb legyen.. Aztán aznap este még írt, mondta hogy innentől kezdve egyre jobb lesz a szex és segít majd stb. Viszont azóta szinte nem is keres. Múlt héten 2x, ezen a héten egyszer beszéltünk. Ha írok neki max akkor válaszol,de a tegnapira már nem is írt semmit. Azt mondja hogy sokat dolgozik. Ez igaz, de eddig munka előtt és után is keresett, most meg már a beosztását se mondja el, így én sem tudom mikor írhatok neki. Nagyon szomorú vagyok. Szerintetek vége a kapcsolatnak?
19L
Esetleg kezdeményezz találkozót vele! Ha nem akar találkozni, akkor kérdezd meg, hogy miért nem? Ha a munkára hivatkozik, akk kérdezd meg, hétvégén miért nem?
Ha félrebeszél, akk mond meg neki, hogy neked ez így nem megy. És dobd.
Nagyon nagyon köszönöm nektek! Annyira aranyosak vagytok a sok biztatással meg tanáccsal.
Hát neki a munkája olyan hogy hétvégére is be lehet osztva.
De ez a találkozós jó ötlet. Befejezem ezt a sírást és a végére járok. Ha szakítani akar mondja a szemembe. Mert ha nem akar velem lenni akkor meg hiába bőgök.
Mindenkinek jó éjt!
jó éjt, szép álmokat, próbálj meg higgadt maradni és ne a legrosszabbra gondolni :) remélhetőleg csak jobban le volt terhelve :) sok sikert :)
24F
Hogy találtatok rá erre a kérdésre? Nem emlékszem mi volt már akkor, de azóta is együtt vagyunk. Az összeköltözést és a közös jövőt tervezzük, nincs semmi problémánk.
Tényleg nem emlékszem, hogy oldódott meg ez a dolog ami miatt kiírtam a kérdést. Úgyhogy erről a témáról nem sok mindent lehet már beszélni. Főleg aki most ír olyat, hogy kihasznált, az nem látja mikori a kérdés? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!