Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első szex óta szinte nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szex óta szinte nem is keres a barátom. Akkor vége a kapcsolatnak ugye? :/

Figyelt kérdés

2 hete volt az első szex. Nem mondanám hogy jó volt, mert fájt nagyon. Megszenvedtük az egészet bár a barátom nem is törte magát hogy jobb legyen.. Aztán aznap este még írt, mondta hogy innentől kezdve egyre jobb lesz a szex és segít majd stb. Viszont azóta szinte nem is keres. Múlt héten 2x, ezen a héten egyszer beszéltünk. Ha írok neki max akkor válaszol,de a tegnapira már nem is írt semmit. Azt mondja hogy sokat dolgozik. Ez igaz, de eddig munka előtt és után is keresett, most meg már a beosztását se mondja el, így én sem tudom mikor írhatok neki. Nagyon szomorú vagyok. Szerintetek vége a kapcsolatnak?

19L

2017. márc. 5. 17:59
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hiába írok neki, ha elolvassa és nem válaszol...

Köszönöm azért a biztatást!

2017. márc. 5. 18:27
 12/29 anonim ***** válasza:
45%
Csak egy patron voltál neki. ;-)
2017. márc. 5. 18:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire hanyagol és nem érdekli, akkor sajnos tényleg lehet vége...

te mit gondolsz? szeretnéd, ha vége lenne inkább? vagy még reménykedsz abban, hogy rendbe jön?

24F

2017. márc. 5. 18:31
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg konkrétan mi a helyzet?-De telefonon vagy személyesen.De ha nem akar,akkor ne magad hibáztasd!
2017. márc. 5. 18:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy akarnék-e egy ilyen fiútól többet. Főleg, hogy Neked ez volt az első ( szex terén most ). Figyelhetett volna jobban. Nem tudom, mennyi idő után feküdtél le vele, de ha majd lesz másik barátod - ha esetleg most nem vártatok olyan sokat - várj vele többet.
2017. márc. 5. 18:35
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a gyerekkel ennyi volt!! Ne sajnáld!!
2017. márc. 5. 18:37
 17/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! Akik priviben segitettek azoknak is! Most nincs kedvem hosszan irogatni, vagy beszélgetni.

Kiadsam: Nem tudom... Inkább csak magyarázatot szeretnék. Vagy szakítson, vagy mondja el mi baja. Sosem tudnék így viselkedni senkivel ahogy ő most velem. Jön a rengeteg zh nekem, nem tudok figyelni sem a tanulásra. Nagyon megviselt ez az egész lelkileg..

2017. márc. 5. 18:40
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyáva egy alak.
2017. márc. 5. 19:06
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, akik irjak h beszelj vele meg h sokat dolgozik stb. Ugyanmar gyerekek, idovel ez a leany is megtudja, aki akar az keres, a tobbi csak kifogas. Nehez megerteni,de igy van. A parom rengeteget dplgozik es dolgozott amikor megismerkedtunk, de a kapcsolat elejem is keresett amikor tudott ea talalkoztunk. En is vendeglatoztam es akkor irtam neki gyorsan mikor kimentem wcre. Sajnos ez a srac xsak erre utazott, szakits meg vele.minden kapcsolatot es ne fogadj el utolagos magyarazatot. Ha a partnerenek tekimteme akkot beavatna barmirpl is legyen szo. 24/L
2017. márc. 5. 19:26
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást a lelkednek! Ez szemétség, nagy gyökér a srác. Kérdezz rá, hogy mi ez? Szégyelli a teljesítményét vagy érdeklődést vesztett? Ha utóbbi, akkor tedd hozzá, hogy b+ te s.eggfej és tiltsd le!
2017. márc. 5. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!