Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex óta szinte nem is keres a barátom. Akkor vége a kapcsolatnak ugye? :/
2 hete volt az első szex. Nem mondanám hogy jó volt, mert fájt nagyon. Megszenvedtük az egészet bár a barátom nem is törte magát hogy jobb legyen.. Aztán aznap este még írt, mondta hogy innentől kezdve egyre jobb lesz a szex és segít majd stb. Viszont azóta szinte nem is keres. Múlt héten 2x, ezen a héten egyszer beszéltünk. Ha írok neki max akkor válaszol,de a tegnapira már nem is írt semmit. Azt mondja hogy sokat dolgozik. Ez igaz, de eddig munka előtt és után is keresett, most meg már a beosztását se mondja el, így én sem tudom mikor írhatok neki. Nagyon szomorú vagyok. Szerintetek vége a kapcsolatnak?
19L
Hiába írok neki, ha elolvassa és nem válaszol...
Köszönöm azért a biztatást!
ha ennyire hanyagol és nem érdekli, akkor sajnos tényleg lehet vége...
te mit gondolsz? szeretnéd, ha vége lenne inkább? vagy még reménykedsz abban, hogy rendbe jön?
24F
Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! Akik priviben segitettek azoknak is! Most nincs kedvem hosszan irogatni, vagy beszélgetni.
Kiadsam: Nem tudom... Inkább csak magyarázatot szeretnék. Vagy szakítson, vagy mondja el mi baja. Sosem tudnék így viselkedni senkivel ahogy ő most velem. Jön a rengeteg zh nekem, nem tudok figyelni sem a tanulásra. Nagyon megviselt ez az egész lelkileg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!