Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek undorító, hogy izgat az ha a párom a számba pisil és kérésemre a puncim is levizeli?
Figyelt kérdés
Szeretném hangsúlyozni, hogy boldog párkapcsolatban élek. A hétköznapokban teljesen normális nő vagyok, jó állással rendelkezem, csupán a szexuális életünkben vannak extrém, vad elemek.
Nyilván, ezt senkinek nem merném elmondani, ezért is élek az oldal által nyújtott névtelenség lehetőségével.
Szerintetek ez beteges? Megvetendő? Vagy más nő is hasonló perverziókra gerjed?
Nem kérek privát üzeneteket, mert pasim van.
25 éves, nő
2017. márc. 4. 20:49
21/27 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi kivetni való nincs, én örülnék ha ilyen lenne a párom:)
22/27 anonim válasza:
A hányinger jön rám ha csak belegondolok. De ha te szereted a szájbahugyozást te dolgod.
23/27 anonim válasza:
Szerintem a te dolgod, vagyis a tiétek, hogy mit hogyan intéztek a szexben. Ha ezt élvezitek, akkor hajrá. 500 évvel ezelőtt is voltak már cifrább dolgok ennél. :D
24/27 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Én is ugyan ezt szeretem. Szerintem nagyon erotikus és izgató.
25/27 anonim válasza:
Ezt régen úgy hívták, hálószobatitok. Azt jelezte a szó, hogy akárhogy ismered egy pár nappali szokásait, a szeretkezéseikről csak annyit tudsz, amennyit elmondanak neked. S noha az enyém nem tartozik közéjük, gyanítom, legalább a hálószobák felének vannak "sötét" titkaik, amihez senkinek semmi köze.
26/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, ha mindketten élvezitek. Szerencsések vagytok, nehéz ilyen lányt találni :(
Én a fordítottját szeretem, amikor lepisil egy lány vagy pisilés után nyalhatom tisztára a punciját. Minden pisilése orgazmussal végződne.
27/27 anonim válasza:
Sztem nem tartozik a szexhez a hugyozás és a szarás sem. A szopás, a nyalás és az ondó igen. A pisis korszakot már egy ideje ki kellett volna nőni. Ja... bocs. 25 éves nőőő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!