Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek undorító, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek undorító, hogy izgat az ha a párom a számba pisil és kérésemre a puncim is levizeli?

Figyelt kérdés

Szeretném hangsúlyozni, hogy boldog párkapcsolatban élek. A hétköznapokban teljesen normális nő vagyok, jó állással rendelkezem, csupán a szexuális életünkben vannak extrém, vad elemek.

Nyilván, ezt senkinek nem merném elmondani, ezért is élek az oldal által nyújtott névtelenség lehetőségével.

Szerintetek ez beteges? Megvetendő? Vagy más nő is hasonló perverziókra gerjed?

Nem kérek privát üzeneteket, mert pasim van.

25 éves, nő

2017. márc. 4. 20:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem ha a vaginámba pisilnek, olyan izgató :)
2017. márc. 4. 21:07
 12/27 anonim ***** válasza:
1%

Igen undorító.

Te egy WC-vagy.- Remélem le is nyeled.

Akkor te az a típus vagy aki simán kinyalja a másik kulás seggét meg úgy mindent bevállalsz amit a párod csak kigondol.(?)

Te dolgod. De ne tüntess itt vele,hogy ez követendő-mert ez messze nem normális!

2017. márc. 4. 21:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Egy nő vagyok és nem WC.

Azért köszönöm a véleményed.

2017. márc. 4. 21:17
 14/27 A kérdező kommentje:

# 10/13

Köszönöm a bókot.

2017. márc. 4. 21:19
 15/27 anonim ***** válasza:
8%

Nekem nem jön be.

Ha nektek igen, senkinek nem ártatok vele.

2017. márc. 4. 21:30
 16/27 anonim ***** válasza:
5%
Tényleg olyan mintha wc lennél,de ha neked ez jó...
2017. márc. 4. 23:32
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Én férfi vagyok és úgy találom, nem olyan ritka az ilyen vonzalom, több barátnőm is volt, aki szerette.

És olyan is volt, akivel kölcsönösen csináltuk/csinájuk: számomra ez a másik teljes elfogadását jelenti: imádom, hogy belőle jön és egyébként finom is: normálisan sós (olyan, mint a ropi), de ha sokat iszik, főleg gyümölcslevet, akkor egyáltalán nem sós, kimondottan édeskés is lehet az íze.

2017. márc. 5. 00:12
 18/27 anonim ***** válasza:
17%
Engem is izgat,szivesen csinálnám veled.;)
2017. márc. 5. 00:24
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk is bevett szokás a kölcsönös pisi,amikor olyan kedvünk van...
2017. márc. 5. 08:35
 20/27 anonim ***** válasza:
A szexben minden megengedett ami mocskos, és élvezetet okoz. Te a pároddal élvezed a pisiszexet, hát csináljátok. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a párod élvezné-e, ha Te pisilnél a szájába, vagy a farkára.
2017. márc. 5. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!