Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog hogy akkor hívott el magához amikor menstruál? Mai napig nem fér a fejembe.
Egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal vagyis inkább egymásnak estünk, végig csókolóztunk meg egymást tapiztuk, szinte minden volt csak szex nem de úgy is nagyon jó volt. Hazament. 300km-re tanul tőlem, koleszban lakik.
Tartottuk a kapcsolatot és 3 hét múlva mondta hogy menjek el hozzá hétvégére a kolégiumba, egyedül lesz.
Elmentem péntek du., találkoztunk, minden jó amikor belemelednénk közli hogy ő menstruál éppen. De a szex egyéb formáit is eléggé hárította, városba akart rögtön indulni sétálni, utána meg barátnőihez menni ahol engem majd megmutat. Ki voltam akadva rá, egy éjjelt ott aludtam nála (de azt sem kellett volna) Aztán szombat délelőtt indultam is haza, nem is tartóztatott. Nagyon furcsa volt az egész. Utána én nem kerestem, sőt egy nagyon kellemetlen élményként emlékeztem rá. 1 hónap múlva kaptam tőle egy reklamáló levelet amiért "eltűntem"
Szerintem volt valami flúg.
Erre elég sok ellenpéldát hallani, akár itt az oldalon is. Egy komoly kapcsolat úgy is indulhat, hogy azonnal szex vagy az első randin van szex, és még másnap is érdeklődnek a felek. Alapvetően nincsenek ilyen szabályok a párkapcsolatok terén... ha meg próbálunk iyleneket alkotni, csak akadályozzák a kapcsolat kialakulását, meg bekorlátozzuk magunkat, mert nem mindenki ugyanolyan nem ugyanúgy reagál le helyzeteket. Lehet egy tök jó embert engedünk el az elvárásaink és a ki nem mondott szabályaink betartása miatt. Ha tetszik, ha tetszel neki, azt csináltok ami a ti saját tempótoknak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!