Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog hogy akkor hívott el magához amikor menstruál? Mai napig nem fér a fejembe.
Egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal vagyis inkább egymásnak estünk, végig csókolóztunk meg egymást tapiztuk, szinte minden volt csak szex nem de úgy is nagyon jó volt. Hazament. 300km-re tanul tőlem, koleszban lakik.
Tartottuk a kapcsolatot és 3 hét múlva mondta hogy menjek el hozzá hétvégére a kolégiumba, egyedül lesz.
Elmentem péntek du., találkoztunk, minden jó amikor belemelednénk közli hogy ő menstruál éppen. De a szex egyéb formáit is eléggé hárította, városba akart rögtön indulni sétálni, utána meg barátnőihez menni ahol engem majd megmutat. Ki voltam akadva rá, egy éjjelt ott aludtam nála (de azt sem kellett volna) Aztán szombat délelőtt indultam is haza, nem is tartóztatott. Nagyon furcsa volt az egész. Utána én nem kerestem, sőt egy nagyon kellemetlen élményként emlékeztem rá. 1 hónap múlva kaptam tőle egy reklamáló levelet amiért "eltűntem"
Szerintem volt valami flúg.
22
Jó. Akkor ne értsd.
Szerintem alapvetően elbeszéltetek egymás mellett. Miről esett szó 3 hét alatt? Ha folyamatosan szexchateltetek és szexi üzeneteket váltottatok egymással, lehetett benne tényleg egy célzás (mondjuk így is kár ezen besértődni ha tényleg nem csak egy kalandot kerestél). A barátnőknek bemutatás szerintem itt azt is jelentheti, hogy ő komolyan szeretett volna venni.
Volt már olyan randim, ami úgy végződött, hogy a csávó véletlenül a lakása felé sétált velem... egyébként tök szimpi volt, ha kicsit jobban megismerem, azt mondom miért ne. Soha többé nem keresett, mivel ott helyben nem adtam magam oda neki, már nem tartott rám igényt. Nem volt ez a részemről egy tudatos teszt, de azért egy randinál több alkalom kell hogy valakit annyira megismerjek, hogy le akarjak vele feküdni (nálam sok múlik a szimpátián). A ti esetetekben a 300 km azt jelenti, hogy nem tudtok csak úgy összefutni, nem lesz egykönnyen első randi (a tapizást egy buliban én nem nevezném annak). Áthívott hogy megismerkedjetek. Nyilván a csaj már az első pillanatban ahogy látta a csalódottságodat azt a következtetést vonhatta le, hogy csak lukra játszottál.
Amit pedig más hozzászólók írtak: a szex még mindig két emberen múlik, legalábbis a civilizált, emberi, és nem üzleti érdekeken alapuló aktus. Ha az egyiknek nincs kedve, akkor tök mindegy, hogy a másik mit gondol róla, vagy miért gondolja, hogy ő azt "kiérdemelte" avgy "jár neki", ilyen nincs a valóságban.
talán ez a videó segít :D
Tanulságosak a nők hozzászólásai, igazából arról szól mind, hogy a férfinak mindent el kell viselni mosolyogva aztán kérjen bocsánatot és akkor majd egyszer talán...
Az ilyen nők nem társat keresnek maguknk hanem egy jól idomítható pincsit akit majd megfelelően formálnak, jutalomfalatnak ott a szex, nem szabad túl gyakran adagolni mert akkor elvész az értéke.
Az ilyenek szerintem undorító,másokat semmibe vevő lények.
De semmi gond, majd amilyen az aggyonisten olyan lesz a fogaggyisten. Aztán mehet a rinya hogy nem lehet egy normális pasit találni.
De te most úgy írsz, mintha megkárosítottak volna... a szex nem egy jutalomfalat, de igen,a legtöbb nőnek nem is játék, hanem a kapcsolat velejárójaként a legélvezetesebb. Így nem annyira meglepő, ha legtöbben kapcsolatban szeretnénk élvezni... és ebből indulunk ki és nem abból, hogy egy pasi, akit megismertünk 300 kmt utazik kizárólag azért h d...junk hanem esetleg mást is szeretne tőlünk.
Egyébként köszi, megvagyok, nőként én magamra vettem a jókívánságodat, nálunk 4. randin volt szex, mert éreztem, hogy szívesen megismerném jobban. Ehhez nekem pl. kellett az első 3 randi, mert a testi vonzalom nekem nem elég. Azóta is megvagyunk.
Szerintem ti nem egymást kerestétek. ÉS nem azért mert ő flúgos volt, hanem mert ő kapcsolatot akart, te meg szexet és talán utána valamit...
Tényleg úgy írsz, mint akit megkárosítottak 😂
Apukám, a szex nem jár automatikusan, ilyen esetben sem. Tanuld meg egy életre!
29
Gondolom te is abból élsz hogy nem méred "autómatikusan"
Szeretnétek hogy ez így működjön mert nektek így lenne jó.
Érdekes hogy ha itthon akár a szórakozóhelyről felviszek egy lányt a szép, saját lakásomba akkor azonnal szétteszi a lábát mind, nem akar hetekig ismerkedni. Na ezt is megpróbálhatod magyarázni te nagyonbölcs. Bár nekem felesleges, én tudom az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!