Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog hogy akkor hívott el magához amikor menstruál? Mai napig nem fér a fejembe.
Egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal vagyis inkább egymásnak estünk, végig csókolóztunk meg egymást tapiztuk, szinte minden volt csak szex nem de úgy is nagyon jó volt. Hazament. 300km-re tanul tőlem, koleszban lakik.
Tartottuk a kapcsolatot és 3 hét múlva mondta hogy menjek el hozzá hétvégére a kolégiumba, egyedül lesz.
Elmentem péntek du., találkoztunk, minden jó amikor belemelednénk közli hogy ő menstruál éppen. De a szex egyéb formáit is eléggé hárította, városba akart rögtön indulni sétálni, utána meg barátnőihez menni ahol engem majd megmutat. Ki voltam akadva rá, egy éjjelt ott aludtam nála (de azt sem kellett volna) Aztán szombat délelőtt indultam is haza, nem is tartóztatott. Nagyon furcsa volt az egész. Utána én nem kerestem, sőt egy nagyon kellemetlen élményként emlékeztem rá. 1 hónap múlva kaptam tőle egy reklamáló levelet amiért "eltűntem"
Szerintem volt valami flúg.
Szerintem nem álltál volna messze a szextől ha kicsit türelmesebb vagy. Ha normálisan viselkedsz, nem akadsz ki rá, megértő vagy, lehet egy orál befigyelt volna az ő részéről, de ha akkor nem is, lehet legközelebb.
Ha szexkapcsolatot akartál tényleg nm kellett volna annyit utazni, ha komolyabbat, akkor nem kellett volna mindent hárítani csak mert nem kaptál szexet. Javaslom verd ki többet, mert ez a farokkal való gondolkodás hosszú távú kapcsolatokban nem túl jövedelmező.
13
Ne haragudj ez milyen dolog már hogy ha türelmesebb vagyok lehetett volna egy orál?
Én egy jó csajhoz mentem akivel nagyon is megvolt a szikra közöttünk és nagyot csalódtam.
Nem játszom meg magam hogy legyen egy orál.
De akkor már nem is akartam volna.
14
Viccelsz? "Bocsánatot kérek. És akkor van barátnőm?"
Úristen.
Nem kéne soha ilyen barátnő. Ezért maradt ennyiben a dolog.
Nem azt írtam, hogy jópofizz, hogy lepippantson, hanem ha a másik kedves és normális és jól érzem magam vele, nem pedig azon bizonytalankodok, hogy egyszerre miért ilyen távolságtartó és ingerült, akkor igen, valószínű hogy feltámad bennem a szexuális vágy...
Te képes voltál 300 km-t utazni, hogy megismerj egy lányt: vagy sosincs szex és marhára ki vagy éhezve, vagy érdekelt volna a lány, és egy ilyen dolog miatt hogy szeretett volna jobban megismerni, eldobtad a lehetőséget is hogy ez bármivé alakuljon... ráadásul egy hisztis kis izéként is viselkedtél. Azért írta, hogy egyedül lesz, mert a koleszben így tud vendéget fogadni...úgyhogy sehol sem volt egyértelmű célzás...
És végül bemutatott a barinoknek?
Mi volt este? Zuhanyoztal aztán durcasan felhuztad a pizsit és alvás?
17
300km-t nem utazik az aki csak dugni akar egyet.
Nem élek kindertojásban, tudom, hogy 4ezer ft-ba kerül a város szélén egy helyes csaj kocsiban, gumival. (Ha már akkora szükség lenne.) Ez sokkal olcsóbb mint az üzemanyag 600km-re.
Egy kapcsolathoz viszont kéne alapból valami kölcsönös korrektség amin ő elbukott az első alkalommal.
Igaz, hogy utána kelletlenül viselkedtem, úgy gondoltam hogy ezt a helyzetet nem nagyon lehet mentegetni. Meg egyébként sem az én dolgom lenne. (Ő nem is próbálta)
A barátnőihez már nem mentünk el mert nem akartam hogy körbemutogasson mint valami új szerzeményt.
Pár órára egymásra találtunk egy buliban , ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!