Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen dolog hogy akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog hogy akkor hívott el magához amikor menstruál? Mai napig nem fér a fejembe.

Figyelt kérdés

Egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal vagyis inkább egymásnak estünk, végig csókolóztunk meg egymást tapiztuk, szinte minden volt csak szex nem de úgy is nagyon jó volt. Hazament. 300km-re tanul tőlem, koleszban lakik.

Tartottuk a kapcsolatot és 3 hét múlva mondta hogy menjek el hozzá hétvégére a kolégiumba, egyedül lesz.

Elmentem péntek du., találkoztunk, minden jó amikor belemelednénk közli hogy ő menstruál éppen. De a szex egyéb formáit is eléggé hárította, városba akart rögtön indulni sétálni, utána meg barátnőihez menni ahol engem majd megmutat. Ki voltam akadva rá, egy éjjelt ott aludtam nála (de azt sem kellett volna) Aztán szombat délelőtt indultam is haza, nem is tartóztatott. Nagyon furcsa volt az egész. Utána én nem kerestem, sőt egy nagyon kellemetlen élményként emlékeztem rá. 1 hónap múlva kaptam tőle egy reklamáló levelet amiért "eltűntem"

Szerintem volt valami flúg.

2017. márc. 2. 19:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%

azért, mert nem dugni akart, hanem ismerkedni :)

24F

2017. márc. 2. 19:49
 2/34 anonim ***** válasza:
88%
Tehát, ha jól értem, első rendes találkozótok volt. Miért kellett volna rögtön lefeküdnötök? Szex nélkül nem lehet eltölteni együtt egy délutánt? Nem igazán értelek, kérdező. Szerintem te vagy a flúgos...
2017. márc. 2. 19:49
 3/34 anonim ***** válasza:
29%
Nah jó de igaza van a kérdezőnek... milyen paraszt dolog már egy felnőtt embert elcsalni magadhoz, mikor tudod, hogy mire mehetne ki a játék...elhívod több száz km-re ha jól értettem, vagy ha nem akkor is, és közben megvan a menszesze? kislány volt az még... ne is bánd
2017. márc. 2. 19:51
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
egy férfit nem hívsz el úgy magadhoz kollégiumba vagy fel a lakásodra, hogy hozzáteszed, hogy egyedül leszel... a csaj picit félrevezető volt. Ne mondjátok, hogy nincs így. persze nem feltétlen kellett volna dugnia második talin, de ha így hívta el magához, én is ezt gondoltam volna...
2017. márc. 2. 19:53
 5/34 anonim ***** válasza:
77%
lehet komoly kapcsolatot akart aminél nem árt az elején megismerkedni persze ezt közölhette is volna ha csak ilyen könnyebb szexkapcsolatnak indult akkor nem volt tőle szép húzás de érdekelne hogyha menzesze van akkor milyen szexet tudnátok csinálni ami pl nem csak arról szólna hogy ő elégít ki téged ? :D
2017. márc. 2. 19:54
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártott volna tisztázni, hogy ki, mit szeretett volna.

A leányzó, nyilván távkapcsolatot akart és büszkélkedni veled a haverok előtt, hogy van valakije (legalábbis a leírásból ez jön le).

Te Kérdező, nyilván egy jó kis szexet vagy szexkapcsolatot reméltél, főleg, hogy a buliban jól felhúztátok egymást.

Egyébként, a lánytól valóban hülyeség volt elhívni akkor, mikor megvan neki...

De, neked is felesleges volt szexért 300 km-t utazni, ha nem akartál tőle komolyabbat.

(Közelebb is találhattál volna magadnak valakit, vagy épp ez a gond, hogy nem megy könnyen?)

2017. márc. 2. 19:55
 7/34 anonim ***** válasza:
86%
de való igaz előző válaszomhoz hozzáraknám hogyha meg ismerkedni meg bemutatni akar akkor baromira felesleges ilyet irni hogy egyedül lesz..
2017. márc. 2. 19:56
 8/34 anonim ***** válasza:
54%

De akkor ne mondja azt, hogy egyedül lesz... nekem ne mondjátok már, hogy ti nem azt hinnétek ha ilyet ír nektek egy lány hogy azért mondja, hogy egyedül lesz, hogy ne zavarja a dolgokat senki.... sétálni meg nem kell mondani, hogy a koliba amúgy egyedül vagyok... szóval nekem ez nem áll össze ha tényleg így volt minden... vagy csak te értettél félre valamit....

de ha mondta, hogy most megvan... és ha tényleg akkor ha nem lett volna akkor belemegy? lehet csak megijjedt..

2017. márc. 2. 19:57
 9/34 A kérdező kommentje:

Köszi 4-5

Azt hittem már mindenkinek elment az esze.

Igen, egy szex alapu kapcsolatnak indult, 300km-re hívott hogy egyedül lesz a kolesz szobában egész hétvégén.

Gondolom valami elvakult férfigyűlölők írják erre hogy én vagyok a gyökér.

2017. márc. 2. 19:59
 10/34 anonim ***** válasza:
60%
nem csak nem gondolják át és egyből jön a nem hozzáértő válasz.
2017. márc. 2. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!