Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok, ha egy nő kezdeményezne nálatok? Nők! Ti kezdéményeztetek, már pasinál? Ha igen, hogy sült el?
Nincs egyenjogusag! Lasd. Oltozkodes!
Amugy En nem allnek szoba ilyen novel mert eleg furan venne ki magat!
Sok kosarat kaptam, valoszinu bosszubol is elhajtanam mint nyulat a vetemenyesbol, de akkor is egy ferfinek kell megtenni az elso lepest!
A kiszemelted valoszinuleg nem az...
Jó párszor volt már a kérdés, és remek válaszok is születtek.
Neked sem tilos visszakeresni.
Annyi hogy ha itt atnezel az oltozkodesre akkor lathatod milyen kettosmerce van a ket nem oltozete kozott!
A nok mar ferfi ruhakba jarnak es meg sokan teszik alajuk a lovat, de egy ferfi mar nem vehet fel noi ruhat mert egybol honarozzak!
Tehat nincs egyenjogusag!!
Erre ertettem.
Mert nem egyenlőek akarnak lenni, csak ott, ahol még nem azok. A többi helyen meg akarják tartani a hatalmukat, vagy még növelni.
Persze nem mindegyik nő ilyen, vagy pedig olyan, hogy így szeretné, csak nem harcol érte.
Mindenki más.
1x kezdeményeztem. Most a vőlegényem.
22/L->13hkm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!