Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már veletek olyan, hogy alig ismert vagy ismeretlen férfit megkívántatok úgy hogy csak szexre? Kezdeményeztetek is? Mi volt a férfi reakciója? N/28
Ha nem nyomulsz túlzottan, szerintem sima ügy lehet. Kivéve, ha éppen szerelmes... :D
42F
egy lány barátom mesélte, hogy elment egy kirándulásra a barátjával (azóta férje) meg más barátokkal és az egyik srácra a társaságban megmagyarázhatatlanul rágerjedt szexuálisan és a srác meg csak viccelődött és adta alá a lovet, szabályosan kerülnie kellett, hogy ne legyen köztük semmi.
én férfiként is tapasztaltam már hasonlót. nekem általában kell, hogy valami intellektuális vonzalom is legyen egy nővel, ne csak külső szimpátia. találkoztam viszont olyan nőkkel is, akik intellektuálisan kifejezetten nem tetszettek/taszítottak és akár még külsőre sem voltak szépek, de mégis volt egy olyan szexuális kisugárzásuk, ami ezek ellenére is vonzott - míg a legtöbb, akár szép nővel sem szokott hasonló lenni...
36F
Koszi a válaszokat :)) izgi sztorik...az a gáz, hogy én nem tudom hogy csináljam a kezdeményezést...felek a visszautasitastol :)))
És ha csak konkrétan kozlom vele, hogy "úgy" tekintek rá, hogy hmm ferfikent...az is jó taktika?magyaran feldobom a labdát eés vagy leuti, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!